Otkako je srpnju 2022. odjeknula vijest kako je sin Marka Perkovića Thompsona i Sandre Perković u bolnici i da mu se liječnici bore za život, javnost je strepila za Antin život. Glazbenik je otkazao sve koncerte, kružile su i razne (dez)informacije, ali obitelj se baš i nije oglašavala. Zato su se mnogi razveselili kada je pjevač Mate Bulić otkrio kakvo je stanje Ante Mihaela.  

Marko Perković Thompson i supruga Sandra Perković imaju petero djece
Robert Gašpert 

'Čujemo se svaki dan, ja moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela i to me raduje. Tako da je sve to napravilo neku mirniju atmosferu i na njegovoj strani i nama koji ga okružujemo', rekao je Bulić za In Magazin. Na koncertu u Imotskom naziva 'Imotski ne zaboravi' će ovog ljeta zapjevati Dražen Zečić, ali i Marko Perković Thompson.

Mate Bulić otkrio kako je Thompsonov sin Ante
Story 

Bit će to prvi Thompsonov nastup otkako je prije dvije godine odgodio nastupe kako bi bio uz obitelj i brinuo o sinu. A kako je ispričao Markov tim, ni na tom koncertu ne bi pjevao da nije bilo sina Ante, koji ga je uspio nagovoriti. 

'Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom', rekli su iz Thompsonova tima za 24sata.

Koncert je rasprodan u manje od 48 sati nakon što su ulaznice puštene u prodaju. U Imotskom se 6. kolovoza očekuje 20 tisuća ljudi, a upravo će Thompson na njemu biti najiščekivaniji izvođač.

Instagram, Goran Stanzl/PIXSELL Thomspon je imao dvogodišnju pauzu od koncerata, a ovog kolovoza se vraća u ulozi gosta