Nakon što je u javnost izašla bugarska princeza Kalina, svi su šokirani njenim izgledom. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a ovih dana snimili su je u društvu supruga Kitina Munoza i sina Simeona Hassana Munoza u Sofiji.

Nove fotografije dokazuju da je princeza drastično promijenila svoj stil, ali i fizički izgled. Odjevena u haljinu bez rukava princeza je pokazala izrazito mišićave ruke, ali i znatno tamniji ten od onog kojeg je ranije imala. Osim toga, promijenila je i frizuru.

bugarska princeza kalina
Angel Naval/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako se princezu često optuživalo da se izoperirala zbog njenog neobičnog nosa, zapravo je prošla kroz nešto drugo. Naime, Kalina je doživjela lakšu ozljedu zbog koje je polomila zube prilikom pada.

Tijekom liječenja se u njenoj vilici razvila infekcija, zbog čega je morala na hitnu operaciju nosa kako bi se spriječilo njeno širenje. To je na kraju trajno izmijenilo izgled njenog nosa.

Sada su osvanule i njezine fotografije stare dvadesetak godina, na kojima princeza izgleda gotovo neprepoznatljivo. Njezina figura tada je bila znatno krhkija, jednako kao i frizura, nos, ali i ostali dijelovi lica. Osim toga, tada je njegovala poprilično drugačiji imdiž te nosila nešto ženstveniju odjeću.

Princeza se u listopadu 2002. godine udala za španjolskog pomorskog navigatora Munoza, koji je od nje stariji 14 godina. Pet godina kasnije dobili su sina Simeona, prvog člana bugarske kraljevske obitelji koji je rođen u Bugarskoj od 1937. godine. Maleni je dobio ime po njenom ocu, kralju Simeonu II. Kalina je peto dijete kralja i njegove supruge Margarite.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Angel Naval/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia, Europa Press / Zuma Press / Profimedia Bugarska princeza Kalina