U nedjelju 23. lipnja na Prvome programu Hrvatske televizije očekuje nas kultni festival 'Melodija Jadrana 2024'. Spektakl hrvatske glazbene pop-scene i ove se godine održava u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović u Splitu.

U izravnom prijenosu u večeri novih pjesama priznatih autora i izvođača, svoj hit ljeta predstavit će Adi Šoše, Alessandro Bonasera i Jordes, Cambi, Domenica, Doris, Dražen Zečić i Anđela, Giuliano, Goran Karan, Hari Rončević, Ivan Ive Županović, Ivica Sikirić Ićo, Jelena Rozga, Lorena, Luka Nižetić, Marija Mirković, Marino, Mia Dimšić, Neno Belan, Tiho Orlić, Tonči Huljić i Madre Badessa i Pjero, TransAcoustic, Vanna i Sergej i Zorica Kondža.

Duško Ćurlić je u sretnom braku a Adelom Ćurlić i imaju dvije kćeri
Story 

Režiser je Ivan Miladinov, urednica Snježana Nožinić, dok će voditelji biti Duško Ćurlić i Monica Jakšić. Iako smo Duška obično naviknuli gledati u voditeljskom paru s Barbarom Kolar, čelnici HRT-a prekaljenu hrvatsku voditeljicu u posljednje vrijeme mijenjaju s nešto mlađim kolegicama.

Podsjetimo, Monica Jakšić, rođena je 1996. godine, a po vokaciji je profesorica francuskog i talijanskog jezika. Radila je i kao prevoditeljica francuskog i talijanskog jezika te sudjelovala u prevođenju intervjua s ilustratorima stripova za Marvel, Bonelli, Hachette BD te na festivalu stripa Comic Con.

Monica na HRT-u radi kao voditeljica emsije 'Loto 6' i 'Loto 7'. Više je puta tijekom godina isticala kako joj je uloga voditeljice na HRT-u ostvarenje svih snova.