Belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (37) prije nekoliko dana javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske. Gledatelji su primijetili par ženskih nogu na krevetu iza njega. Suprug Blanke Vlašić ih je pokušao sakriti šalicom kave, ali nije uspio.

Ruben van Gucht, suprug Blanke Vlašić oglasio se nakon glasina da ju je prevario
Instagram 

Mediji u Belgiji su prije 10-ak dana pisali o njegovu privatnom životu i odnosu s Charlotte Van Looy (31), spisateljicom, producenticom i bivšom djevojkom Adriaana Van den Hoofa (51). Ruben i Charlotte istovremeno su boravili u Nieuwpoortu, Valenciji i Milanu, a ona je prije dva i pol tjedna objavila fotografiju sa sportskim komentatorom. Isti medij piše da ona redovito prati Van Guchta na snimanju njegovog podcasta 'Cycling Club Wattage'.

ruben van gucht, charlotte van looy
Instagram 

Ruben se sada oglasio nakon glasina da je prevario Blanku. Objavio je fotografiju sa svojim psom i čestitao rođendan 'svom najboljem prijatelju'. Psa je zagrlio i poljubio. 

Ruben van Gucht sa psom
Instagram 

Blanka i Ruben vjenčali su se u tajnosti u svibnju 2022., kada je otkrila i da je trudna. Na Blankin 39. rođendan stigao je sin Mondo i tako je naša dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis ostvarila svoj dugogodišnji san. Blanka je u sportskoj mirovini i posvetila se projektima umjerenima na uključivanje djece u sport.

Instagram, Maja Prgomet Blanka je na svoj 39. rođendan rodila prvo dijete, sina Monda