Bivša hrvatska atletičarka Blanka Vlašić (40) sve je iznenadila viješću da se u svibnju 2022. udala u tajnosti za Rubena van Guchta, ali i da je trudna. Sve je zanimalo tko je muškarac koji je osvojio dvostruku svjetsku prvakinju u skoku u vis.

Blanka Vlašić
HRT Screenshot 

U Hrvatskoj se nije znalo da su ona i Ruben zajedno, ali se to zato nagađalo u Belgiji, rodnoj zemlji novinara Rubena. On je vezu s Blankom demantirao iako je često dolazio u Lijepu Našu prije nego se vjenčao s Vlašić. Ovih dana je Ruben u Kölnu gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu. Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 Weekwatchers uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske.

Gledatelji su primijetili ženske noge na krevetu iza njega. Kad ih je primijetio, pokušao ih je sakriti šalicom kave, no nije uspio. Snimka se sad širi društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio ništa komentirati.

Ruben van Gucht je lagao o Blanki Vlašić
Instagram 

Ovako je Ruben lagao o vezi s Blankom kad se počelo šuškati o njihovoj ljubavi: 

'I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve', tvrdio je.

Ruben je prije Blanke bio 7 godina u braku s Laurence Van Tongerloo, a da se razvode otkrili su krajem 2021. Navodno je Ruben varao prvu suprugu s Charlotte Van Looy. Priča se i da je prvu suprugu Laurence varao i sa svojom sadašnjom suprugom Blankom Vlašić, piše belgijski portal voetbal24.be. Na te priče se nikad nije oglasio.

Ruben van Gucht je lagao o Blanki Vlašić
Instagram 

Inače, Blanka i Ruben imaju sina. Dječak Mondo stigao je na Blankin 39. rođendan i ostvario njezin dugogodišnji san. Blanka je otišla u sportsku mirovinu i posvetila se projektima umjerenima na uključivanje djece u sport.

Više o životu Blanke i Rubena pogledajte u galeriji: 

Instagram, Maja Prgomet Blanka je na svoj 39. rođendan rodila prvo dijete, sina Monda