Kate Middleton (42) izašla je u javnost 15. lipnja nakon 6 mjeseci izbivanja zbog borbe s rakom. Princeza od Walesa odlazi na preventivne kemoterapije i njezino liječenje će trajati još mjesecima. Nedugo nakon što se pokazala na balkonu Buckinghamske palače povodom proslave službenog rođendana kralja Charlesa, Kate je objavila fotografiju supruga Williama s djecom povodom njegova 42. rođendana. 

'E sad nas već zafrkavaju', istaknuo je jedan pratitelj. Smatra kako nije normalno da mjesecima ne vide Kate, a onda doznaju kako je ona s djecom i suprugom odlazila na plažu i provodila s njima vrijeme. Kate je strastvena zaljubljenica u fotografiju i obožava iskoristiti svaki trenutak s najmilijima da ulovi kadrove za uspomenu. Drugi pratitelj vjeruje kako je fotografija uređivana. 

Princ William, Kate Middleton, princ Louis, princ George i princeza Charlotte
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'I ja sam pomislio isto. U ovom trenutku definitivno znaju što rade', 'Znaju što rade. Ne mogu vjerovati da toliko ljudi vjeruje da je ovo prava slika. Ovo je očito još jedan Photoshop pokušaj', komentiralo se. 

Kate je prije nekoliko dana ispričala kako se osjeća i dodala da postoje dobri i loši dani, što svakako znaju svi oni koji prolaze kemoterapiju. 

Kate Middleton
i-Images / Eyevine / Profimedia 

'U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate tijelu dati odmor. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro', istaknula je. Poručila je da će se nastojati pridružiti na nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali sve ovisi o tome kako će se osjećati jer liječenje nije još gotovo.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Kate Middleton u javnosti nakon 6 mjeseci