Supruga našeg pjevača Jole, Ana Čagalj, bila je s kćerima Emom i Ivom na Story Summer Partyju. Prošlog mjeseca Ana i Joško proslavili su 18 godina braka, a uskoro njihova najstarija kći Iva slavi punoljetnost. Ana je za Story ispričala kakva je situacija kod njih u kući, tko je dobar, a tko loš policajac, ali i kako se djeca nose s tim da im je tata popularan. 

Ana Čagalj je Joletova supruga
Joško Herceg 

'U desetom mjesecu će 18 godina. Proletjelo mi je to njihovo odrastanje. Sjećam se kad smo prije par godina išli na Storyjev party, ona je bila beba, pa smo smišljali tko će je čuvati ili bi došli u Zagreb pa bi je netko čuvao od mojih. A sad je evo sa mnom došla. Naravno da to vrijeme brzo prošlo', rekla nam je Ana. Osim Ive i Eme, imaju još i kćer Tiju te sina Ivana. A kako djeca gledaju na to da svi znaju njihovog tatu?

Story Summer Party
Robert Gašpert 

'Ima to benefite, ali ima i loših stvari. Objasnila sam im da tata radi javni posao, to je njegov posao i s time se moraš nositi, one žive u normalnom okruženju i dobro su odgojene i pristojne, tu nema nikakvih problema. Znaju se s time nositi', pojašnjava. Budu li njihova djeca htjela raditi javni posao, majka će im u tome biti velika podrška. 

'Podržavam ih u svemu, što god žele raditi, za što god imaju želju, volju da rade, ono što ih ispunjava. Dat ću im savjet kao majka, ipak vidim neke stvari, vidim kome što više paše. Uvijek je bitan trud, volja, želja, bitno ih je podržati, možda nekad i ne uspiju, ali bitno da pokušaju', govori. U njihovoj kući ona je strogi roditelj, a Jole je blag i popustljiv. 

'Mene zovu baba roga u kući, a Jole sve laganini', kroz smijeh nam govori Ana. Mnogi su se začudili kad je rekla kako je prve tenisice u životu kupila tek nedavno, kad je počela trčati. Nevjerojatno im je da je imala tako dobru liniju, a da nije trenirala i dosad. 

'Nikad u životu nisam kupila tenisice, sad sam se zarazila trčanjem, obožavam. Pokrenula sam se, morala sam naći vrijeme za sebe. Imam sat vremena za razbistriti glavu. Prije sam bila lijena, a sad više nisam. Dosad je za vitku liniju bila zaslužna genetika, tako sam posložena... Nisam imala problema s kilama ni nakon trudnoća', pojašnjava Ana koja sad trči 3-4 puta tjedno. 

Joško i Ana Čagalj imaju četvero djece
Instagram 

Njezin jelovnik dobar je balans nutritivno bogatih namirnica, ali i onih koje su samo kalorijski bogate. 

'Za doručak jedem ono što je nezdravo kažu, kruh i maslac. Za ručak je komad mesa, volim meso, a navečer voće', otkrila je za kraj. 

Više atmosfere sa Story Summer Partyja pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Na Story Summer Partyju 2024 plesalo se cijelu noć