Lepršavo i opušteno – tako bi se u dvije riječi mogla opisati atmosfera na Storyjevom spektakularnom ljetnom partyju koji se održao na bajkovitoj lokaciji u Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa i okupio poznata dalmatinska lica. Upravo ondje je HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, uz zalazak sunca predstavio HONOR 200 seriju pametnih telefona koja donosi revoluciju u izradi portretnih fotografija.

Naše zvijezde i uvaženi gosti imali su priliku u interaktivnoj zoni prvi iskusiti sve čari ovog spoja umjetnosti i tehnologije koje je kroz objektiv najnovijih HONOR pametnih telefona zabilježio naš poznati fotograf Goran Čižmešija.

Gosti Story Summer Partyja isprobali novi HONOR 200 Pro sa spektakularnom portretnom kamerom
Story 

'Izrazita mi je čast što sam dobio priliku prezentirati model HONOR 200 Pro koji je specifičan po tome što ima Harcourt tehniku fotografiranja. Harcourt je studio koji je 1933. godine osnovan u Parizu i prepoznatljiv je po specifičnim crno-bijelim fotografijama. To je onaj stil starog Hollywooda. I ja osobno u svom studiju često koristim tu vrstu rasvjete, s tim da ovaj mobitel daje jednu dodatnu magiju i prirodnu zamućenost pozadine', rekao je Goran Čižmešija.

Važno je napomenuti da serija HONOR 200 koristi i naprednu tehnologiju umjetne inteligencije za prepoznavanje nijansi svjetla i sjene, omogućujući korisnicima snimanje detaljnih portreta čak i u izazovnim uvjetima osvjetljenja. S glavnom portretnom kamerom od 50 MP i telefoto kamerom od 50 MP, HONOR 200 Pro donosi vrhunsku kvalitetu portreta, potpomognutu HONOR AI sistemom za portrete. Trostruka 50 MP portretna kamera osigurava dobro uravnotežene portrete u svim uvjetima u što su se iz prve ruke u pop-up portretnom studiju uvjerili uzvanici Story Summer Partyja među kojima su hrvatska glumica Petra Kraljev i rukometaš Filip Ivić.

HONOR
Story 

'Vrlo rado bih se za neki idući intervju fotografirala samo s ovim mobitelom. Fenomenalna je kamera i osvjetljenje, odličan je', rekla je Petra.

Gosti Story Summer Partyja isprobali novi HONOR 200 Pro sa spektakularnom portretnom kamerom
Story 

'Fotografije su super. HONOR 200 Pro novi je pametni telefon na tržištu i drago mi je što sam ga imao prilike isprobati među prvima. Ovim putem pozivam sve ljubitelje kvalitetnih fotografija i novih mobilnih telefona da definitivno isprobaju HONOR i sami se uvjere u njegovu kvalitetu. Siguran sam da će moj sljedeći mobitel biti upravo HONOR', dodao je Filip.

Predstavljajući elegantan dizajn inspiriran prirodom, HONOR 200 Pro dostupan je u Hrvatskoj u dvije boje: crnoj i mjesečevo bijeloj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 €, dok je HONOR 200 dostupan u smaragdnoj zelenoj i crnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 €. HONOR 200 Lite dostupan je u ponoćno crnoj i tirkiznoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329 €.

Više fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Story Gosti Story Summer Partyja isprobali novi HONOR 200 Pro sa spektakularnom portretnom kamerom