Otkad joj je dijagnosticiran karcinom, Kate Middleton proživljava najteže razdoblje u životu. Voljena princeza od Walesa trenutačno prima 'preventivnu kemoterapiju' te se u potpunosti povukla iz javnog života. Iznimku je napravila u lipnju, kada se pojavila na paradi Trooping The Colour.

Kate Middleton i princ William
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Dok prolazi kroz mukotrpnu kemoterapiju, Kate navodno ima i velike probleme sa suprugom, princom Williamom. Naime, izvor iz Palače nedavno je rekao da je Kate slomljeno srce zbog njihove svađe vezane za izbor škole koju će pohađati njihov prvorođeni sin, princ George.

Prema napisima  InTouch Weeklyja, William svog nasljednika planira upisati u školu koju su pohađali on i njegov brat, princ Harry. Riječ je o koledžu Eton, srednjoj školi za britansku elitu. Kate Middleton navodno ne želi da George ide u školu namijenjenu samo dječacima te je vrlo ustrajna u tome, piše Glossy.

Kate je protiv toga jer je bila 'užasno maltretirana u svom prvom internatu' i 'ne može podnijeti pomisao da George to prolazi'.

Prince George prekida tradiciju kraljevske obitelji
Profimedia 

Princeza od Walesa pohađala je internat u Berkshireu, a zbog zlostavljanja se ispisala usred semestra. Kasnije se prebacila na koledž Marlborough.

'Slanje Georgea u tako rigidnu instituciju za više klase protivno je svim njihovim nastojanjima da moderniziraju monarhije', rekao je neimenovani izvor te dodao da je pitanje prinčeva obrazovanja dovelo do dugih rasprava između Williama i Kate, u kojima je navodno pobijedio princ od Walesa, a njegova supruga popustila.

Više fotografije princa Georgea pogledajte u galeriji:

Profimedia, Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia Princ George drugi je u redu za britansku krunu