Nije tajna da Nina Badrić u posljednje vrijeme izgleda bolje nego ikada. Pjevačica je nedavno proslavila 52. rođendan no izgleda gotovo jednako kao na početku karijere.

Nina trenutno boravi u Grčkoj, odakle svakodnevno objavljuje fotografije na kojima je vidimo kako uživa u ljetnim radostima. Sada je podijelila i fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju.

Nina je nedavno otkrila i da je otišla na detoks. 'Lijepo vrijeme, lijepi vi! Pravi je trenutak za detox najboljim hladno prešanim sokovima. Počinjemo od danas', napisala je pjevačica.

Inače, Ninina prehrana nerijetko se sastoji od rajčice, krumpira, ribe, maslinovog ulja, škampi i puno raznolikog povrća. Jedno od Nininih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.

DSC_9348.jpg
Story Press 

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope', rekla je nedavno Nina.

Kako se Nina Badrić mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Story Kako se Nina Badrić mijenjala kroz godine