Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Luka Modrić često se druže van terena, a zajedno su otišli i na ljetovanje. S obiteljima su posjetili Korčulu, a objavili su i nekoliko fotografija s putovanja.

Mateo i Izabel su sina dobili 2020. godine, a krsni kum mu je bio upravo Luka. Nedavno su objavili da čekaju i drugo dijete. Par se upoznao još kad su bili tinejdžeri, a vjenčali su se 2017. godine.

Modrić
Instagram 

I Luka i Vanjatakođer su zajedno već dugi niz godina.Luka je prvi puta vidio Vanju kada je njoj bilo 25, a njemu 19. Zanosna plavuša privukla mu je pogled kod stadiona Maksimir dok je on igrao za Dinamo, u ljeto 2004. godine.

Kasnije ju je pozvao na kavu, a kad su se našli - do ušiju su se zaljubili. Brzo su shvatili da su srodne duše i više se nisu razdvajali.

Kako su Luka Modrić i Vanja Modrić izgledali na početku veze
Instagram 

Vjenčali su se u svibnju 2010., a vrlo brzo nakon vjenčanja rodio im se i sin Ivano. To prvo vjenčanje bilo je građansko, a ono crkveno je pričekalo još godinu dana. Tako su 2011. razmijenili zavjete i u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u svibnju 2011. Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić. Tri godine kasnije dobili su kćerkicu Emu, a 2017. stigla je i malena Sofia.