'NA MOM TIJELU SVAKA RIJEČ I SIMBOL SLAVI BOGA': Božo Vrećo pokazao goli torzo i objasnio značenje svojih tetovaža

Glazbenik Božo Vrećo nedavno je svojim fanovima otkrio što se krije iza njegovih tetovaža.

Sead Sasivarević

Glazbenik Božo Vrećo jedan je od najboljih interpretatora modernog sevdaha, poznat po svojem osebujnom modnom izričaju.

Njegov stil je unikatan – on spaja tradicionalno muške i ženske elemente u jednom tijelu, emanira eteričnost, drugačiji je i bez konkurencije.

Story Press  Božo Vrećo

Osim što je prepoznatljiv po svom načinu odjevanja, ističe se i po brojnim tetovažama na tijelu.

Tako je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju golog torza ispunjenog mnoštvom sitnih crteža te u opisu otkrio njihovo značenje. 

'Na mom tijelu svaka riječ i svaki simbol, sve slavi Boga i zahvaljuje Mu', pojasnio je poznati glazbenik.

'Ćirilično Miroslavljevo pismo ovaj put i ta tri slova koja nose svu težinu svijeta, posebno ovog krvavog kojeg gledamo, živimo, osjećamo i suosjećamo. Ostaje molitva Njemu, samo Njemu' dodao je Božo, a njegovi vjerni fanovi su bili oduševljeni.

'Ti si Božo umjetnost,duhovnost, dobrota,jakost i nježnost u svakom pogledu', 'Ne postoji čovjek sa boljim i maštovitijim tetovažama', samo su neki od komentara, a mnogi su se složili kako je uvijek unikatan i vjeran sebi.

Dražen Kokorić 

Inače, Božo je na početku karijere nastupao kao članglazbene grupe 'Halka'. Grupa je izdala dva albuma, a Vrećo je nakon toga krenuo u samostalnu karijeru.

Dok je nastupao u grupi, Božo nije imao bradu niti svoj zaštitni znak, svoju dugu crnu kosu.

Instagram 

Ljubav prema životu i bližnjima ne krije, a dobro je poznato koliko je vezan uz svoju majku koja mu je muza i neiscrpna inspiracija.

Podsjetimo, princ sevdaha tužne vijesti o majčinoj borbi s karcinomom, podijelio na društvenim mrežama prošle godine. 'Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu s koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti’, napisao je glazbenik ispod jedne objave.

Božo je nedavno u intervjuu za Story otkrio kako se nosi s cijelom situacijom i koju joj je pjesmu posvetio.

'Pravo je pitanje koju nisam. Ona je muza koja je uvijek bila na mojoj strani, moja potpora, neiscrpna inspiracija i ljubav koja ne poznaje granice. Sve je počelo pjesmom ‘Lejlija’, čekamo i nove sa sedmog albuma koji je u pripremi za proljeće i već mu se veselim. Ona je u svemu i uvijek će biti, lakoća nježnosti, djetinja brižnost i iskrenost, stamenost žene koja može sve. Heroina, junakinja i moja srna, kako joj od milja znam reći.'