Ono što je Meghan rekla o princezi Charlotte rasplakalo je Kate: Jednom rečenicom zauvijek je uništila njihov odnos

Sve se dogodilo uoči vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja.

Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa više je puta javno spominjala Kate Middleton u negativnom kontekstu, čime je svima jasno dala do znanja da njih dvije nisu nimalo bliske. Najviše reakcija javnosti izazvao je incident iz 2018., a koji se dogodio na generalnoj probi djeveruša prije vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja. 

Profimedia 

Naime, prvo se šuškalo da je Meghan Markle rasplakala Kate Middleton, a Meghan je kasnije izjavila da je bilo obrnuto - princeza od Walesa navodno je rastužila nju. Vojvotkinja od Sussexa navodno je počela grliti i Williama i Kate čim su se upoznali, dočekala ih je bosa, o čemu su Harry i njegova draga govorili u brojnim ispovijestima, a pisalo se i da princezi od Walesa nije drago što je Meghan komentirala svoj hormonski status, piše Glossy.

Pokušale su povezati, no nisu uspjele te je napetost dosegla vrhunac u svibnju 2018. godine.

Profimedia 

Tada su britanski mediji objavili da je Meghan rasplakala Kate Middleton zbog haljina koje će djeveruše nositi na vjenčanju. Kako tvrdi Tom Bower u knjizi 'Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora', problem je bio u tome što je Meghan usporedila princezu Charlotte, jedinu kćer Kate Middleton i princa Williama, s kćeri svoje tadašnje najbolje prijateljice, Jessice Mulroney. Ne precizira što je točno rekla vojvotkinja od Sussexa, ali ističe da ju je 'nepovoljno usporedila' sa Charlotte.

Kako navodi Daily Mail, Kate je bila iscrpljena nakon što je tjednima ranije rodila princa Louisa te da nije htjela raspravljati oko toga trebaju li njezine djeveruše nositi hulahopke na vjenčanju, iako je to bilo obavezno prema kraljevskom protokolu.

Profimedia 

Meghan je to odbila, a njezina tadašnja najbolja prijateljica ju je podržala. Kate je ostala sama na 'drugoj strani', a navodno je haljinu koju je Charlotte nosila smatrala prekratkom. Kako Meghan nije bila spremna na kompromis, tvrdi knjiga, usporedila je malenu Charlotte s djevojčicom Ivy na način koji je povrijedio Kate.

Tri godine kasnije, Meghan Markle je u intervjuu kod Oprah Winfrey ispričala da ju je Kate Middleton rasplakala.

'Bila je uzrujana zbog nečega, ali je bila svjesna toga i ispričala se. I kupila mi je cvijeće', rekla je Megan pa dodala:

Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Nekoliko dana prije vjenčanja bila je uzrujana zbog nečega što se tiče... Da, to je bila istina, haljina za djeveruše. To me rasplakalo, stvarno me povrijedilo.'  Vojvotkinja je istaknula i  da to nije bila svađa te da misli da nije fer prema supruzi princa Vilijama da iznosi detalje, kad joj se već ispričala.

Više fotografija Meghan Markle i princa Harryja pogledajte u galeriji: