Bila je nevina do 35. godine pa se udala za ženu: Osamile su se i ljubakale na jahti, fotografije su srušile internet

Novopečene supružnice započele su medeni mjesec i prije bajkovitog vjenčanja u Italiji.

COBRA TEAM / CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Rebel Wilson (44) proteklog se vikenda u Italiji udala za dizajnericu Ramonu Agrumu, a prije nego što su uplovile u bračnu luku, uživale su ploveći Sardinijom.

Fotografi su ih ulovili dok su na jahti razmjenjivale nježnosti i poljupce, a na fotografijama se jasno vidi koliko su zaljubljene jedna u drugu.

COBRA TEAM / CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Italija je za njih posebna zato što su tamo provele prvi zajednički odmor otkako su otkrile da su par, pa ne čudi i da su odabrale Sardiniju kao vjenčanu lokaciju.

Obe su na vjenčanju nosile raskošne bijele vjenčanice, a njihov posebni dan s njima je proslavila i kćerkica koju su dobile uz pomoć surogat majke.

CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Rebel i Ramona, koja je vlasnica modnog brenda Lemon Limon, zaručile su se na Dan zaljubljenih 2023. u Disneylandu u Kaliforniji. Rebel je jednom prilikom izjavila da je šokirana koliko je brzo njena veza s Ramonom prerasla u nešto ozbiljno, kao i da je prije toga tražila savršenog muža, a kako bi nadoknadila propušteno, godišnje bi odlazila na 50-ak spojeva s muškarcima. Glumica je pokrenula i aplikaciju za upoznavanje nazvanu Fluid.

'Uvijek sam bio naklonjena djevojkama i imala sam snažna prijateljstva sa ženama, ali ovo je bio prvi put da je u pitanju romantična veza i bila sam šokirana', prokomentirala je vezu s Ramonom.

COBRA TEAM / CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dodala je i kako možda jednostavno nije prihvaćala taj dio svoje osobnosti i da je pravu sebe mogla upoznati i 10 godina ranije, ali je sretna što su se stvari ovako odvile.

Glumica je prošle godine uzburkala javnost nizom intimnih detalja koje je otkrila o sebi.

'Ljudi mogu čekati dok ne budu spremni ili čekati dok ne postanu malo zreliji. I mislim da bi to mogla biti pozitivna poruka. Očigledno ne morate čekati da uđete u tridesete, poput mene, ali ne biste trebali osjećati pritisak kao mlada osoba', izjavila je za People otkrivši da je izgubila nevinost u 35. godini.

Profimedia 

Rekla je u svom stilu da je 'kasno ostvarila svoj potencijal', i da bi, da je 20 godina mlađa, njeno iskustvo i istraživanje svoje seksualnosti bilo 'jako drugačije'.

'Samo sam znala da me privlače muškarci, jer je to bila normalna stvar', rekla je i dodala da je nakon smrti svog oca počela biti iskrenija prema sebi i drugačije razmišljati o braku, za koji je ranije smatrala da je gubljenje vremena, piše Žena Blic.

Njezina zadnja poznata veza prije Ramone bila je s 11 godina mlađim Jacobom Buschom, bogatim nasljednikom najveće pivovare u Americi vrijedne milijarde dolara, koja proizvodi omiljeno američko pivo Budweiser. Australska glumica zadnjih par godina plijeni pozornost i zbog velikog gubitka kilograma.

Još fotografija Rebel i Ramone pogledajte u galeriji: