Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson u posljednje vrijeme privlači pozornost svojim izgledom gdje god da se pojavi, no ovaj put pozornost je privukla svojom najnovijom objavom i zabrinula brojne fanove.

Naime, komičarka je na svom Instagram profilu otkrila da je zadobila nekoliko ozljeda dok je snimala svoj nadolazeći film 'Bride Hard' i krvava završila u bolnici na šivanju.

'Ovo nije način na koji sam željela završiti ovaj film! Dobila sam tri šava i završila u bolnici jučer navečer nakon kaskaderske nezgode na setu u četiti ujutro', napisala je Rebel na fotografiju na kojoj se vidi kako je glumica razrezala donji dio nosa.

image0 (24).jpeg
Instagram 

Inače, Rebel je dugo bila znana kao omiljena holivudska ‘bucka’, a odlučila je skinuti poveći broj kilograma kada je zaželjela dijete s bivšim zaručnikom, inače milijarderom, Jacobom Buschom.

Rebel je izgubila oko 40 kilograma, a nedavno je ispričala da je malo tko iz njezine okoline i ekipe podržao njezinu odluku jer su mislili da je nitko neće zaposliti kad izgubi kilograme. Ipak, Rebel i dalje održava svoju kilažu, a sada je otkrila i što je naučila tijekom procesa mršavljenja.

Rebel Wilson završila u bolnici
Profimedia 

'Bila sam uključena u jedan program gdje su nas učili o hrani i tamo sam naučila da ne trebamo kalorija koliko mislimo. Svi misle da treba puno jesti, ali ako jedeš pravilno i u malim porcijama - ne trebaš više od toga', kazala je Rebel.

Tako je u prosincu 2019. priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističnih jajnika koji često doprinosi disbalansu hormona i debljanju kod žena. Rebel je zbog toga imala problema i s debljinom i sa začećem, a razmišljala je i o tome da zamrzne vlastite jajne stanice.

Rebel Wilson s kćeri i zaručnicom
Instagram 

Podsjetimo, zvijezda 'Pitch Perfecta' u studenom prošle godine je objavila da je dobila prvo dijete, koje joj je rodila surogat-majka. Potvrdila je da je puno ime njezine kćeri Royce Lillian Elizabeth Wilson i otkrila kako joj je srednje ime dala po kraljici Elizabeti.

Više fotografije transformacije Rebel Wilson, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Nevjerojatna transformacija Rebel Wilson