Glumica Rebel Wilson dugi niz godina borila se s viškom kilograma, a u 2022. je izgubila više od 35 kilograma. Ipak, početkom ove godine glumica je priznala da se udebljala 14 kilograma te da se zbog toga osjeća loše.

'Zbog toga se osjećam loše u vezi sebe. Ne bih trebala, ali osjećam se. Stvarno sam ponosna zbog novih filmova i zbog svojih memoara, ali svega je bilo previše i nisam se fokusirala na zdrav način života. Prolazi li još netko kroz istu stvar?', napisala je ispod fotografije na Instagramu.

Glumica je jednom prilikom priznala da joj je majčinstvo bilo glavna motivacija za gubitak kilograma, piše Stil. Naime, Rebel ima sindrom policističnih jajnika koji može utjecati na plodnost. Tijekom posjete liječniku 2019., rečeno joj je da će 'proći puno bolje' ukoliko bude zdrava, a ako smršavi imat će veće šanse za zamrzavanje jajnih stanica

'Bila sam zatečena. Pomislila sam: 'O Bože, ovaj čovjek je tako nepristojan'. Bio je u pravu, imala sam višak kilograma. To je gotovo kao da nisam razmišljala o vlastitim potrebama. Razmišljala sam o potrebama budućeg djeteta koje su me inspirirale da postanem zdravija', rekla je jednom prilikom

Rebel Wilson skinula 35 kilograma, imala je 110
Profimedia 

Glumica je u studenom 2022. dobila kćer Royce Lillian, uz pomoć surogat majke. U vezi je s modnom dizajnericom i dizajnericom nakita Ramonom Agrumi. 

'Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza', napisala je Rebel svojedobno.

Više fotografija Rebel i Ramone pogledajte u galeriji:

Instagram Rebel Wilson i Ramona Agruma vezu su potvrdile u lipnju 2022. godine