'Naporno sam radila i bila sam pod stresom', napisala je glumica Rebel Wilson (43) objavivši video i fotografiju iz hidromasažne kade na brodu. Istaknula je kako se udebljala 14 kilograma i zbog toga se osjeća loše. Iako je svjesna koliko je novih filmova snimila, žao joj je što nije zadržala kilažu do koje je došla mukotrpnim vježbanjem i pravilnom prehranom. 

'Stvarno sam ponosna zbog novih filmova i zbog svojih memoara, ali svega je bilo previše i nisam se fokusirala na zdrav način života. Prolazi li još netko kroz istu stvar?', rekla je. Glumica se godinama borila s viškom kilograma, a u 2022. je izgubila više od 35 kila. 

Rebel Wilson
Profimedia 

Smršavjela je tako što se trudila unositi manje od 1500 kalorija dnevno, nije konzumirala meso već samo ribu. Voće i povrće bile su nezaobilazne stavke na njezinom tanjuru, a ono što je začudilo mnoge jest da nije prestala jesti brzu hranu ako bi joj došla želja za njom. U teretani je vježbala skoro svaki dan, nekad i više puta u danu, a imala je osobnog trenera i bazirali su se na treninge visokog internziteta. 

Rebel Wilson je smršavila više od 35 kilograma.
Profimedia 

Glumica je u studenom 2022. dobila kćer Royce Lillian, preko surogat majke. U vezi je s modnom dizajnericom i dizajnericom nakita Ramonom Agrumi. 

Rebel Wilson i Ramona Agruma vezu su potvrdile u lipnju 2022. godine
Instagram 

'Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza', napisala je Rebel svojedobno. 

Više o Rebel pogledajte u galeriji: 

Instagram Rebel Wilson i Ramona Agruma vezu su potvrdile u lipnju 2022. godine