Rebel Wilson tvrdi da ju je član kraljevske obitelji pozvao na orgije popraćene velikim količinama droge, koje su se održavale u domu američkog tehnološkog milijardera.

Australska glumica nije imenovala o kojem je pripadniku kraljevske obitelji riječ, ali dala je tri naznake. Riječ je o muškarcu, to se dogodilo 2014. i bio je 'petnaesti ili dvadeseti u redu za britansko prijestolje'.

Prema magazinu People, 15. u redu za prijestolje je princ Edward, 16. James, grof od Wessexa, a 19. Peter Phillips.

Rebel Wilson je drastično smršavjela
Profimedia Rebel Wilson

U svojim memoarima 'Rebel Rising' opisuje kako je 'u zadnji tren dobila poziv na zabavu tehnološkog milijardera' od člana kraljevske obitelji koji je prijatelju rekao: 'Trebamo još djevojaka'.

'Kakva savršena prilika za pronaći dečka, pomislila sam', napisala je.

Prema njenoj knjizi, zabava sa srednjovjekovnom tematikom održana je na unajmljenom ranču u blizini Los Angelesa. Opisala je da je te večeri razgovarala s milijarderom, kojeg također nije imenovala, ali koji ju je zapravo 'otkačio'. Na zabavi su se, tvrdi ona, muškarci nadmetali na konjima u polju, a bazen je bio pun djevojaka odjevenih u sirene.

Rebel Wilson i Ramona Agruma potvrdile su svoju vezu u lipnju 2022. godine
Profimedia 

Zbog prostranosti kuće i izoliranog položaja, gostima su dodijeljene sobe za spavanje preko noći. Rebel je opisala da je tamo vidjela maloljetnike iz britanske kraljevske obitelji te da se droga dijelila okolo na pladnjevima

'Gledam britanskog kraljevskog plemića kako se koprca uokolo dok neprestano podižem svoje grudi. One su moja najbolja fizička crta', opisala je.

Dodala je da se nakon raskošnog vatrometa pojavio još jedan neimenovani muškarac s pladnjem nečega što je izgledalo poput slatkiša, a zapravo je bila droga MDMA. Na njezino pitanje čemu to služi, dobila je odgovor: ''Oh, to je za orgije... Orgije inače počinju u ovo vrijeme'.

Rebel je bila šokirana, ali tad je shvatila komentar da je potrebno još djevojaka.

Rebel Wilson
Profimedia 

'Nisu govorili o omjeru muškaraca i žena kao da smo u diskoteci. Pričali su o ORGIJAMA!', piše šokirano.

Wilson piše da je tada bila djevica i nije se mogla otresti osjećaja da je zabava možda snimljena skrivenim kamerama.

'Nepotrebno je reći da podižem svoju djevojačku haljinu i bježim odatle što brže mogu', napisala je.

Glumica također tvrdi da joj je 'otprilike u isto vrijeme' ponuđeno 2 milijuna dolara da provede vikend 's nekim jordanskim princem'.

Profimedia Rebel Wilson je smršavila više od 35 kilograma