Došli ste kasno s posla i nemate volje kuhati? To je idealan moment za pripremu pohanog kruha.
Nikakvi dodaci nisu potrebni, ali malo pržene slanine nije naodmet. Salata od svježih krastavaca ili rajčice također je dobar izbor. Dobar tek!
Pohani kruh s parmezanom
Sastojci:
- 1 jaje (L)
- 3 žlice naribanog parmezana
- 1/4 žličice mljevene paprike
- 1 žličica senfa
- 3 žlice mlijeka
- 2 kriške bijelog kruha
- 1 žlica maslaca
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema:
- Umutite jaje s parmezanom, senfom i mljevenom paprikom u dubokom tanjuru.
- Dobro umočite kruh s obje strane.
- Zagrijte malo ulja i maslaca u tavici.
- Pržite kruh po dvije minute sa svake strane, dok ne poprimi zlatnu boju. Poslužite odmah!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.