Princeza Beatrice (33) i milijunaš, grof Edoardo Mapelli Mozzi (38) imali su skromno, intimno vjenčanje 2020., a slove kao skladan par.

Supružnici su se pojavili ovog četvrtka na ljetnoj zabavi Nacionalne galerije u Londonu. Beatrice je izgledala prelijepo u svjetlucavoj haljini s crnim remenom i otvorenim leđima, a trgovac nekretninama Edoardo nosio je klasično, crno odijelo s bijelom košuljom.

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi su u braku od srpnja 2020.
Profimedia 

Inače, princeza i biznismen, čije se bogatstvo procjenjuje na šest milijuna dolara, vjenčali su se 17. srpnja 2020. na intimnoj ceremoniji u dvorcu Windsor.

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi imaju kćer
Profimedia 

'Njezina kraljevska visost princeza Beatrice od Yorka i gospodin Mapelli Mozzi su dirnuti lijepim željama koje su primili nakon vjenčanja i sa zadovoljstvom su podijelili dvije dodatne fotografije s njihovog posebnog dana', objavili su tada iz Buckinghamske palače.

Na ceremoniji su bili prisutni samo najuži članovi obitelji para, a pozirali su s Beatriceinom bakom, kraljicom Elizabetom II. Javnosti je bilo čudno što su imali tako skromno vjenčanje što je neuobičajeno za kraljevsku obitelj.

Zanimljivo je da su čak tri puta odgađali sudbonosno 'da', jednom zbog pandemije koronavirusa te dvaput radi seksualnog skandala princezinog oca, princa Andrewa.

No Beatrice i Edoardo nisu dali da im to uništi poseban dan, a kraljica Elizabeta II. joj je uljepšala ceremoniju jer je dala da nosi njezinu tijaru koju je imala na vjenčanju za princa Philipa 1947. To je obiteljsko naslijeđe koje je pripadalo kraljici Mariji.

Par je sljedeće godine, 18. rujna 2021. dobio kćer Siennu Elizabeth. 'Njezino kraljevsko visočanstvo i dijete su dobro i par se raduje što će svoju kćer predstaviti njezinom starijem bratu Christopheru Woolfu', objavili su iz Buckinghamske palače.

Naime, princezin suprug Edoardo ima sina Christophera (6) s bivšom zaručnicom, arhitekticom Darom Huang (38), a voli ga držati daleko od očiju javnosti. Ipak, nakon godina tajnovitosti, nedavno se pojavio na proslavi platinastog jubileja s njim i Beatrice.

Kako su pisali britanski mediji, princeza je odmah objeručke prihvatila suprugovo dijete u obitelj i naziva ga svojim bonus sinom.

Princeza Beatrice sa suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem i njegovim sinom Christopherom
Profimedia 

Zanimljivo je da su se Beatrice i Edoardo upoznali na vjenčanju njezine sestre Eugenie koje je bilo u listopadu 2018. Prije ljubavi s milijunašem princeza je bila 10 godina u vezi s biznismenom Daveom Clarkom, a prekinuli su 2016.

Instagram Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi su u braku od srpnja 2020. te imaju jedno zajedničko dijete