Sastojci: 2,5 do 3 kg grdobine 1,5 dl maslinova ulja 1 dl bijelog vina 3-4 režnja bijelog luka (češnjaka) 1 glavica crvenog luka 1-2 kom. mrkve 1 kom. korijena peršina 1 kg krumpira sol, papar po potrebi
Grdobinu dobro očistiti, posoliti i popariti. Oguljeni krumpir i očišćeno povrće narezati na ploške te poslagati oko ribe. Oko povrća i ribe poslagati krumpir. Sve zaliti maslinovim uljem i bijelim vinom. Ribu i povrće prekriti aluminijskom folijom i staviti u zagrijanu pećnicu. Peći 45 minuta na 200 stupnjeva. Nakon toga, maknuti foliju, pojačati temperaturu kako bi se krumpiri dodatno zapekli otprilike 15 minuta.
Foto: ThinkStock
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju