Ovan

POSAO Odlične ste koncentracije i uspješni, ali previše radite i iscrpljujete se. Trebat će vam više odmora. Ako ste nezaposleni, ovaj tjedan na tom planu donosi pozitivne promjene.

LJUBAV Mogla bi zaiskriti ljubavna iskra s kolegom na poslu. Ako ste u ozbiljnoj vezi, vaš partner češće izražava želju da se vjenčate ili živite zajedno.

ZDRAVLJE Malo više mislite na sebe.


Bik

POSAO U radnom okruženju nećete se osjećati ugodno. Kolegama ćete zamjerati sklonost da svoje obaveze prepuštaju drugima. Mogli biste se posvađati sa šefom.

LJUBAV Osjetit ćete da ostvarujete ljubavne ciljeve lakše nego prije. Ako ste dugo željeli nekome otkriti svoje simpatije ili mu predložiti susret, ništa vas u tome ne bi smjelo spriječiti.

ZDRAVLJE Jako dobro!


Blizanc

POSAO Možda će vam na um pasti neobična ideja, a ako ste umjetnik mogli biste imati nevjerojatno mnogo inspiracije za nova djela. Bit ćete radišni i učinkoviti.

LJUBAV Iscrpljivat će vas obiteljski život i nemogućnost da postignete dogovor s ukućanima. S partnerom su moguće svađe, ali i brza pomirenja te iskreni razgovori.

ZDRAVLJE Sklonost iscrpljenjima.

Rak

POSAO Nemojte dopustiti da pojedinci iskorištavaju vašu dobrotu. Ogradite se od takvih i mirno obavljajte svoje poslove. Dobro se koncentrirajte, kako bi poslovnih pogrešaka bilo manje.

LJUBAV U stabilnom ste osjećajnom razdoblju pa unatoč trzavicama uspijevate pronaći rješenja za bilo kakve osjećajne probleme. Samci će se zaljubiti. 

RAVLJE Sasvim ste solidno.


Lav

POSAO Obavit ćete mnoštvo kontakata. Unatoč nepravdama koje doživljavate, ugled će vam porasti pa možete očekivati i veće prihode. Bit ćete spretni s financijama.

LJUBAV Društveni i ljubavni život bit će vam iznimno dobri. Mogli biste naglo proširiti mrežu poznanika i na velika vrata ući u život privlačne osobe i jako se zaljubiti.

ZDRAVLJE Mars izlazi iz vašeg znaka pa popušta stres.

Djevica

POSAO Bit ćete samosvjesni i nepokolebljivi, što bi moglo unaprijediti vaš poslovni položaj. Iskazat ćete se kao odličan suradnik i vrijedan radnik kojeg vrijedi imati u svojem timu.

LJUBAV Netko će vas zaintrigirati, a međusobna privlačnost sve će više rasti. Sramežljive SMS poruke uskoro će zamijeniti one hrabrijeg sadržaja, pune strasti i osjećaja. Ako ste u braku ili vezi, vaš je odnos sve stabilniji i čvršći.

ZDRAVLJE Ćuvajte se iscrpljenja!

Vaga

POSAO Merkur je u vama naklonjenom Lavu  pa lakšim putovima ostvarujete ciljeve. Kolege vam nisu iskrene, ali se ne biste trebali spuštati na njihov nivo. Budite u svemu svoji.

LJUBAV Razjasnit ćete sve ono što vas muči u vezi ili braku. Dobar savjet dat će vam prijatelj, osobito ako ste u koga nesretno zaljubljeni. Ne obnavljajte vezu iz prošlosti!

ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Škorpion

POSAO Sputavaju vas pritisci u radnome okruženju. Na vidjelo izlaze neskladni međuljudski odnosi pa će vas nečiji postupci jako razočarati. Izbjegavajte rasprave.

LJUBAV Ljubav neće biti lišena strasti – znat ćete održati živost u odnosu, zahvaljujući tome što dobro poznajete svog partnera. Samci bi u novom društvu mogli upoznati simpatiju.

ZDRAVLJE Nastupa poboljšanje.

Strijelac

POSAO Iznenadit će vas pozitivan rasplet nekih zamršenih situacija, no za to ćete biti i sami zaslužni svojom snalažljivošću. Intuitivno ćete znati što treba učiniti u nekoj situaciji.

LJUBAV U ljubavi preuzmite inicijativu. Pokušajte izazvati iskricu uzbuđenja i strasti. Ne očekujete da partner zna što vama treba – morate mu to reći.

ZDRAVLJE Čuvajte žuč i jetru.

Jarac

POSAO Moguća je ponuda za honorarni posao ili bolje plaćeno radno mjesto. Imat ćete odlične odnose s kolegama pa će rad često pratiti smijeh i dobra zabava.

LJUBAV Bit će romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstva na putovanjima, seminarima i slavljima. Doživljavat ćete čak i pojave ljubavi iz prve mladosti.

ZDRAVLJE Odlično ste raspoloženi.


Vodenjak

POSAO Odgovarat će vam inventivni i dinamični poslovi koji zahtijevaju brzinu. No nećete moći izbječi napete međuljudske odnose i nečije konstantne provokacije.

LJUBAV Pazite kako ne biste nepripremljeni uletjeli u neke odnose, koji će se poslije pokazati neodgovarajućima i problematičnima. Prema partneru ste dosta posesivni.

ZDRAVLJE Polako dolazite k sebi.

Ribe

POSAO Tražite li posao, mogli biste ga naći ili ući u uži izbor kandidata. Neke od vas očekuje premještaj na drugo radno mjesto, a neki bi čak mogli i napredovati.

LJUBAV Ako ste u nezadovoljavajućoj vezi, razmišljat ćete o raskidu. Ne savjetuju vam se radikalni koraci. Odluke prespavajte jer već sutradan sve će izgledati drukčije.

ZDRAVLJE Ne pretjerujte sa sunčanjem!