Prelijepa voditeljica Monika Kravić rođena je 27. srpnja 1982. u znaku toplog i srdačnog Lava. No zbog Mjeseca u Škorpionu samozatajne je prirode, vrlo oštroumna, ali i izravna. Venera u Raku čini je romantičnom i strastvenom, a ljubavna sreća smiješi joj se sljedeće godine.

Ovan

POSAO Vaša kreativnost mnoge će ugodno iznenaditi, a rječitošću i ljubaznošću isticat će se oni koji rade sa strankama. Britkim rječnikom i nastupom razoružat ćete suparnike.

LJUBAV Postat ćete privlačniji i primati komplimente. Želite li zavesti osobu koja vam se sviđa, to vam ne bi trebao biti problem. Imate sve čime je možete osvojiti.

ZDRAVLJE Jako dobro! 

Bik

POSAO Bit ćete uvjerljivi pa obavite neugodne sastanke ili raspravite nesporazume. Bilo da je riječ o poslu ili privatnim odnosima, ostvarivat ćete ciljeve.

LJUBAV Vezani će razmišljati o zajedničkom životu, kupnji stana ili podstanarstvu. No partner možda ne dijeli vaš zanos pa bi bilo bolje još neko vrijeme pričekati s odlukama.

ZDRAVLJE Pripazite na srce i tlak.

Blizanci

POSAO Dvaput analizirajte financijske odluke i nova partnerstva kako biste izbjegli pogrešne poteze. Nova poslovna ponuda bit će zanimljiv zalogaj ambicioznima.

LJUBAV Ljubavna veza kreće u neočekivanom smjeru. Potrebno je mnogo prilagodbe da se odnos učvrsti, ali bit će vrijedno truda. Patite li za nekim, druga će vas strana početi primjećivati.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Rak

POSAO Bit ćete dobro organizirani i inteligentno ćete pristupati ograničavajućim okolnostima. Prihodi će vam se povećati, a na naplatu stižu i prijašnje zasluge.

LJUBAV Moguća je ljubav na prvi pogled ili upuštanje u dosad nedoživljenu pustolovinu. Usredotočite se na sada i ne razmišljajte što će u budućnosti biti s vašim odnosom.

ZDRAVLJE Osjećate se bolje nego inače.

Lav

POSAO Poslovna situacija ne dopušta vam ni trenutka odmora pa se pripremite na sve više obaveza. Mogle bi vas zateći promjene, bilo da se riječ o premještaju ili terenskom poslu.

LJUBAV Pozitivan razvoj zbivanja pomoći će da učvrstite odnos, a partner će postati nezamjenjiv oslonac. Svježe zaljubljeni će, zahvaljujući ljubavnoj energiji, imati više motiva i poticaja djelovati na drugim životnim područjima.

ZDRAVLJE Skloni ste nezgodama i iscrpljenju.

Djevica

POSAO Projekti ulaze u aktivno razdoblje. Imat ćete uspjeha u trgovini, marketingu, putovanjima i komunikacijama. Obaveze ćete ispunjavati poprilično lako.

LJUBAV Ako ste na početku veze, budite iskreni prema partneru jer ćete poslije teško ostvariti odnos kakav priželjkujete. Ne posežite ni za najsitnijim lažima, budite iskreni u svemu.

ZDRAVLJE Treba vam odmor.       

Vaga

POSAO Poslovne okolnosti, razgovori ili situacije pridonijet će stresu. Izvjesna je sklonost odricanju zbog nekoga ili postupcima koji vam idu na štetu. Nemojte raditi sami protiv sebe.

LJUBAV Izgladit ćete nesuglasice s partnerom i dati mu priliku da dokaže i opravda svoj stav ili odluku. Pred samcima su uzbudljivi dani i nova poznanstva.

ZDRAVLJE Poprilično ste nemirni.

Škorpion

POSAO Privlačit će vas putovanja i boravak u inozemstvu pa iskoristite prilike koje se pruže. Ako ste u potrazi za poslom, pomoći će vam poznanstva.

LJUBAV Mogli biste previše brzopleto prekinuti vezu ili osjetiti zasićenost brakom ili vezom. Neke inicijative krenut će i od partnera pa ljubavne promjene kucaju na vrata.

ZDRAVLJE Pripazite na mjehur i jajnike.

Strijelac

POSAO Snažan Marsov utjecaj daje vam energiju i ambicioznost. Vaša kreativnost bit će nenadmašna, a snalažljivošću ćete zadiviti šefove.

LJUBAV Potrudite se da ništa ne pomuti ljubavni sklad. Poneseni čarima osobitih trenutaka mogli biste poželjeti brak s partnerom. Trudnoća bi mogla razveseliti bračne parove.

ZDRAVLJE Nećete imati tegoba.

Jarac

POSAO Iako ćete briljirati odličnom koncentracijom i snalažljivošću, ne potpisujte ugovore. Izbjegavajte kontakte s bankama, poreznom upravom i sudovima jer će se sve zakomplicirati.

LJUBAV Otvoreno obznanite simpatiji svoje namjere, osobito ako ste svjesni da druga strana to iščekuje. Nije isključeno da baš ovaj tjedan uđete u vezu.

ZDRAVLJE Opustite se u društvu.

Vodenjak

POSAO Znatiželjni pogledi drugih bit će uprti u vas i sve ono što budete činili, a bit će i onih koji će smatrati da znaju bolje od vas. Ne dajte da vas takvi isprovociraju.

LJUBAV Partnera će mučiti zdravstveni, poslovni ili obiteljski problemi, a pomoći ćete mu ako ga budete što manje opterećivali i više opuštali bezbrižnim ponašanjem.

ZDRAVLJE Tegobe se pojačavaju.

Ribe

POSAO Moguće su promjene koje nećete popratiti zadovoljstvom, ali one vam u budućnosti neće naštetiti ili vas unazaditi. Štoviše, mogli biste briljirati u novim poslovnim zadacima.

LJUBAV Naklonjena Venera unosi mir u poremećene osjećajne odnose pa će se mnogi pomiriti i početi ispočetka. Pred samcima su nove, romantične prilike.

ZDRAVLJE Sve ste življi i veseliji.