Chefa Davida Skoku ne treba posebno predstavljati jer pojavom i vještinama već godinama dominira ne samo u kuhinji, nego i u medijima. Na društvenim mrežama pronađite ga pod imenom Ribarev sin i pridružite mu se u kulinarskim pustolovinama.
Pileći Ballotine
2 komada pilećih prsa
150 g pršuta
200 g mladog špinata
400 g vrganja
vezica peršina
sol papar i muškatni oraščić
svježi timijan
maslinovo ulje
Priprema
Zakuhajte vodu i blanširajte peršin. Peršin ocijedite i ohladite pa izradite štapnim mikserom uz dodatak maslinova ulja. Narežite pileća prsa. Sotirajte mladi špinat. Na odreske poslažite špinat i pršut te ih zamotajte u ballotine prozirnom folijom. Stavite ballotine kuhati. Očistite, narežite i zapecite gljive. Zgotovljene ballotine zapecite na gril tavi. Poslužite s emulzijom od peršina.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.