Chefa Davida Skoku ne treba posebno predstavljati jer pojavom i vještinama već godinama dominira ne samo u kuhinji, nego i u medijima. Na društvenim mrežama pronađite ga pod imenom Ribarev sin i pridružite mu se u kulinarskim pustolovinama.
Pileći Ballotine
2 komada pilećih prsa
150 g pršuta
200 g mladog špinata
400 g vrganja
vezica peršina
sol papar i muškatni oraščić
svježi timijan
maslinovo ulje
Priprema
Zakuhajte vodu i blanširajte peršin. Peršin ocijedite i ohladite pa izradite štapnim mikserom uz dodatak maslinova ulja. Narežite pileća prsa. Sotirajte mladi špinat. Na odreske poslažite špinat i pršut te ih zamotajte u ballotine prozirnom folijom. Stavite ballotine kuhati. Očistite, narežite i zapecite gljive. Zgotovljene ballotine zapecite na gril tavi. Poslužite s emulzijom od peršina.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.