Chefa Davida Skoku ne treba posebno predstavljati jer pojavom i vještinama već godinama dominira ne samo u kuhinji, nego i u medijima. Na društvenim mrežama pronađite ga pod imenom Ribarev sin i pridružite mu se u kulinarskim pustolovinama.

David Skoko u novoj pustolovini
Story 

Pileći Ballotine 

 2 komada pilećih prsa  
150 g pršuta  
200 g mladog špinata 
400 g vrganja  
vezica peršina 
sol  papar i muškatni oraščić 
svježi timijan  
maslinovo ulje

Priprema 

Zakuhajte vodu i blanširajte peršin. Peršin ocijedite i ohladite pa izradite štapnim mikserom uz dodatak maslinova ulja. Narežite pileća prsa. Sotirajte mladi špinat. Na odreske poslažite špinat i pršut te ih zamotajte u ballotine prozirnom folijom. Stavite ballotine kuhati. Očistite, narežite i zapecite gljive. Zgotovljene ballotine zapecite na gril tavi. Poslužite s emulzijom od peršina.

Vrijeme pripreme: 40 minuta.