Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle
05.09.2019. / 12:05

Kako si olakšati život pomoću samo dvije stvari?

05.09.2019. / 12:05
05.09.2019. / 12:05

Moguće je

Izvor: Press

Pranje rublja predstavlja gotovo svakodnevnu obavezu u prosječnoj obitelji kojoj je potrebno posvetiti određeno vrijeme. Da ne spominjemo još i glačanje koje oduzima još više vremena ili činjenicu da čak i oprano rublje može imati tragove mrlja ili neugodan miris. Život može biti kompliciran i bez toga, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom? Dopustite da se za to pobrine Gorenje, svojom novom generacijom perilica i sušilica rublja koje se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom osmišljenom kako bi pružile najbolju brigu i za najosjetljivije tkanine, a istovremeno vodeći brigu o potrošnji električne energije.

Izvor: Press

Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. SteamTech učinkovito njeguje rublje i uklanja nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te osigurava dodatan tretman rublja parom na kraju programa sušenja kako bi se osvježila vlakna, a odjeća postala mekša i manje naborana, čime se minimizira, ako ne i u potpunosti uklanja potreba za glačanjem.

Izvor: Press

Štedljiva briga o rublju

Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i novim inverterskim PowerDrive motorom koji osigurava veliku uštedu energije budući da pomoću njega uređaji dostižu energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -50% u potrošnji energije za perilice te energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -10% u potrošnji energije za sušilice rublja, zahvaljujući naprednoj tehnologiji toplinske pumpe. Štoviše, ovaj tihi ali snažan i učinkovit motor produžuje životni vijek perilica i sušilica rublja te osigurava tihi rad uređaja, kako vas ne bi ometao dok uživate u stvarima koje volite. Osim toga, prilikom korištenja perilice rublja moguće je odabrati jedan od četiri ponuđena načina pranja: Normal koji sadrži tvorničke postavke uređaja za optimalnu potrošnju i rezultate pranja, Allergy koji dodatnim ispiranjima osigurava manje alergena u odjeći nakon pranja, Time koji značajno skraćuje vrijeme i pranja i finalno, EcoCare koji osigurava optimalne rezultate pranja uz najmanju potrošnju vode i do 57% smanjenu potrošnju električne energije.

Izvor: Press

Više pare za manje glačanja i mekše rublje

Osim što su ekološki i energetski učinkovite, nove perilice i sušilice rublja iz Gorenja vode i brigu o uštedi vašeg vremena. Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. Nove sušilice rublja s IonTech tehnologijom, ne samo da učinkovito uklanjaju alergene i neugodne mirise, nego i značajno smanjuju gužvanje rublja. Dugotrajni sati glačanja svedeni su na minimum, ako ne čak i u potpunosti eliminirani. A vi svoje vrijeme možete posvetiti onome što je zaista važno.

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader