Voditeljica i televizijska producentica Antonija Blaće rođena je 2. listopada 1979. u znaku Vage, koja joj je podarila šarm i simpatičan nastup. Zbog Mjeseca u Vodenjaku jako je druželjubiva i spontana. Venera, koja najjače djeluje upravo u znaku Vage, donosi joj ljubavnu sreću pa je njezin brak vrlo skladan.

Ovan

POSAO Ne rješavajte nesporazume među kolegama jer ćete nepotrebno biti uvučeni u njihove probleme. Oslonite se na sebe, ne očekujte previše pomoći od drugih.

LJUBAV S nekim biste mogli doživjeti prekrasno tjelesno ili duhovno putovanje. Možda je to osoba koja je cijelo vrijeme u vašoj blizini, ali tek ste je sad primijetili.

ZDRAVLJE Tegobe sa sinusima.

Bik

POSAO Ako ste nezadovoljni poslom, razmišljat ćete o promjeni. Planetarni aspekti potiču vas na akciju, ali dobro razmislite prije nego što donesete bilo kakvu odluku.

LJUBAV Mogli biste se vezati za kompliciranu osobu koja iza sebe ima loša iskustva. Trebat će vam mnogo strpljenja da sve dovedete u red, ali će vam se isplatiti.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.

Blizanci

POSAO Stjecat ćete utjecajna poznanstva, a neki poslovni planovi ugledat će svjetlo dana. Zahva­ljujući povoljnim planetarnim utjecajima, financijske prilike bit će sve bolje.

LJUBAV U važnom ste razdoblju za nove veze pa nije isključeno da ovaj tjedan nekog upoznate. Ako ste u vezi, druga strana mogla bi ustrajati na braku i potomstvu.

ZDRAVLJE Opće poboljšanje!

Rak

POSAO Odlikovat će vas kreativan duh i stvaralačka energija. Sve čega se prihvatite bit će obojeno uspjehom. Zarada vam se popravlja, ali prijete troškovi.

LJUBAV Očekuje vas uspjeh kod suprotnog spola, ali i uživanje u ljubavi na željeni način. Okolnosti i situacije pogodovat će ostvarenju novih veza. U brakovima su mogući nemiri i prepirke.

ZDRAVLJE Jak umor.

Lav

POSAO Pripazite da neopreznim potezom ne dovedete u pitanje svoj ugled. Zbog nepovoljnog Merkura nevolje se lijepe na vas pa ih ne izazivajte sami.

LJUBAV Zabavni ste i duhoviti pa ćete plijeniti pozornost okoline. Neće vam nedostajati flerta, novih simpatija i trenutaka u kojima ćete lebdjeti na krilima zaljubljenosti.

ZDRAVLJE Budite opušteniji.

Djevica

POSAO Zapnite iz sve snage i prihvatite neke poslove kako biste povećali priljev novca na račun. Od ovog tjedna bolje zarađujete, osobito ako se bavite intelektualnim radom.

LJUBAV Privatni život sve vam je stabilniji, a popravlja se i komunikacija s partnerom. Samci će upoznati nekog tko utjecajem i položajem plijeni pozornost.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Vaga

POSAO Izvrsno ćete se snalaziti u aktivnostima povezanima s komunikacijom i putovanjima. Očekujete li povišicu, napredovanje ili bolje radno mjesto, pripremite se za pozitivne promjene, a dobivate li novog šefa, suradnja će biti ugodna i plodonosna.

LJUBAV S Venerom u znaku posebno ste šarmantni i privlačni. Moguće su nove ljubavi, a vezani će biti blis­kiji s partnerom.

ZDRAVLJE Isp­ravna prehrana, odmor i vježba učinit će vas produktivnijima.

Škorpion

POSAO Znatno ćete si olakšati suradnju sa strankama, kolegama i nadređenima ako zaigrate na kartu šarma. Bilo kakav inat i neljubaznost udaljit će vas od ciljeva.

LJUBAV Postoje problemi koje morate riješiti, osobito ako se nalazite u ljubavnom trokutu. Samci će se zagledati u teško osvojivu osobu i pritom patiti.

ZDRAVLJE Pri­pazite na kronične tegobe.

Strijelac

POSAO Preporučuje se više takta, samozatajnosti i diplomacije u ugovaranju poslova, radu sa strankama i sklapanju ugovora. Brzopletost ili površnost vraćat će vas nekoliko koraka unatrag.

LJUBAV Izgledno je da ćete ovaj tjedan nekoga upoznati. Planeti otvaraju put novoj ljubavi, a onima u vezama sve više jača želja za potomstvom.

ZDRAVLJE Imat ćete više energije.

Jarac

POSAO Iako će vam radna energija biti u padu, odličnom ćete oštroumnošću sve obaveze privesti kraju. Čak i ako nemate govorničkih vještina, sada ćete plijeniti pozornost baš time.

LJUBAV Zamjerat ćete partneru preveliku podložnost njegovim roditeljima. Na trenutke ćete se osjećati sami i zdvojni, željni pažnje i ljubavi.

ZDRAVLJE Problemi s tlakom.

Vodenjak

POSAO Bit ćete popularni i traženi. Vaš će rad biti hvaljen, osobito ako vaš posao budi zanimanje medija. Usmjerit ćete se na stručno usavršavanje i proširivanje znanja.

LJUBAV Bit ćete zadovoljni situacijom na ljubavnom planu. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će najvjerojatnije početi vezu.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Ribe

POSAO Mogli biste uz malo truda pokrenuti realizaciju vama iznimno važnog projekta, a u tome ćete imati potporu kolega. Poboljšat će se financijske prilike.

LJUBAV Strastveniji ste i erotičnije nego inače. Razmišljat ćete o ljubavnoj pustolovini s nekim koga kratko poznajete jer će tjelesna privlačnost biti prejaka da biste odoljeli.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.