Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STORY PINK FEST Ružičasta povorka uskoro kreće

Još stignete doći

 Izvor: Story

U sklopu tradicionalnog obilježavanja mjeseca borbe protiv raka dojke, danas u 10 h, započinje STORY PINK FEST. Zabavno edukativni program kojeg prati donatorska nota odvijat će se na dvije lokacije, Zrinjevcu gdje je okupljanje u 10 h nakon čega slijede pozdravni govori među kojima će o prevenciji raka dojke govoriti Nives Morić, predsjednica udruge PINK life, dr. Krešimir Martić, pročelnik klinike za rekonstrukciju dojke, saborska zastupnica Sabina Glasnovac, dr. Mislav Herman, izaslanik Predsjednika Gradske skupštine, gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, izaslanica Predsjednika Hrvatskog Sabora Gordana Jandrokovića, Ljubica Lukačić i primarijus Željko Plazonić, izaslanik Predsjednika Vlade Republike Hrvatske i državni tajnik ministarstva zdravstva koji će s povorkom podrške oboljelima krenuti u 10.15 h put Cvjetnoga trga.

 Izvor: Story

Za to vrijeme na Trgu Petra Preradovića, poznatijeg kao Cvjetni trg, program se također otvara u 10 h s nastupom dječjih zborova nakon čega slijede razne glazbene zvijezde među kojima su DJ Dado Botić, Nika Turković, Eni Jurišić, Antonela Đinđić, a nakon dolaska povorke na Cvjetni trg započinje modna revija žena članica udruge koje prate osobe iz javnog života. Modni dizajneri koji oblače sve žene na reviji su Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Ivana Jurić design, Nebo, Duchess, Etna Mar, Ivona Glavaš, Miss Storawberry, Tara fashion, Delight te Greta Gudelj.

 Izvor: Story

Ove godine, sam proces skupljanja donacija podignut je na višu razinu i to u suradnji s lancem drogerija dm-om. Naime, od svake kupovine posebno označenih proizvoda na prodajnim mjestima dm-a odvaja se kuna po kupljenom proizvodu što će se na kraju mjeseca listopada i uručiti udruzi P.I.N.K. life koja će s prikupljenim iznosom nastaviti akciju opremanja onkoloških odjela bolnica, a prva u nizu bit će OB Dubrovnik.

Program traje do 14 sati a u pagodama posjetitelj će moći uživati i u promotivnim aktivnostima koje su partneri spremili samo za njih. Tako će se na štandu PBZ carda nagrađivati kupovina iz Story kupovina, gdje će se uz predočenje računa za sva plaćanja iznad 200 kuna VISA PREMIUM CARDOM ili American Express karticom dobivati poklon torba na dar.

Magazin

Royals