Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Za najljepši san potrebne su priče za pamćenje

Sjećate li se svoje najdraže priče za laku noć?

Izvor: Unsplash
'I ti možeš uljepšati nečije snove' - uključi se!
Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" iz Rijeke organizira humanitarni koncert “I ti možeš uljepšati nečije snove” povodom obilježavanja 10. rođendana programa “Pripovjedač/ica priča za laku noć - Tete i barbe pričalice”. Koncert će se održati u četvrtak, 24. listopada 2019. u Centru Zamet u Rijeci s početkom u 19 sati.
Udruga "Portić" svojim djelovanjem već 13 godina skrbi o potrebama i dobrobiti djece, mladih i njihovih obitelji. Najpoznatiji projekt udruge upravo je "Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice” koji se od studenoga 2009. godine kontinuirano provodi na raznim odjelima KBC-a Rijeka.
Izvor: Press
Iz prikupljenih će se financijskih sredstava od prodaje ulaznica kupiti oprema za potrebe Zavoda za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku i Zavoda za neurologiju i dječju psihijatriju, Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.
Na koncertu će nastupiti neka od najpoznatijih imena glazbene scene: Antonela Doko, Boris Štok, Damir Kedžo, Denis & Denis, En Face, Iva Gortan, Jonathan, Klapa Kastav (m), Klapa Luka (ž), Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj & La Banda, Mia Dimšić, Mia Negovetić, Neno Belan & Fiumens, Opća Opasnost, The Frajle, The Siids i Whiteheads te Olja'zz band kao prateći bend. Producent koncerta je Olja Dešić.
Ulaznice po cijeni od 50kn možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima:
▪️ Rijeka Marketplace (kupnja ulaznica online)
▪️ Turistički informativni centar Rijeka (Korzo 14): radnim danom od 10 do 12 sati i od 16:30 do 18:30 sati / subotom od 10 do 12 sati
▪️ Štand na Korzu u Rijeci u razdoblju od 18. do 24. listopada
▪️ ZTC Rijeka u razdoblju od 19. do 20.10.: od 15 do 20 sati
▪️ Na ulazu u Centar Zamet na dan koncerta, od 17 sati
Račun za donacije: HR2324020061500072798 - Erste banka

Najčitanije

Najnovije