Glumac Leonardo DiCaprio rođen je 11. studenoga 1974. u znaku Škorpiona. Podznak u Vagi dao mu je privlačan izgled, ali i glumački dar. Zbog Venere u Škorpionu sklon je burnom ljubavnom životu i bira partnerice koje mu ne odgovaraju. No najpoželjniji holivudski neženja u bračnu luku mogao bi uploviti 2021. godine.

Škorpion

POSAO Put do ostvarenja ciljeva bit će olakšan. Izmjenjivat će se razdoblja jakih ambicija s potpunim izostankom motivacije. Prokušajte se uskladiti jer je šteta propustiti neke dobre prilike.

LJUBAV Godi vam partnerova potpora, ali nemojte je iskoristiti i shvatiti kao priliku da možete baš sve raditi. Kao što su vama potrebne pažnja i ljubav, to je potrebno i drugoj strani. Samcima se netko jako sviđa, ali budite strpljivi.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se nemirno i nervozno bez posebnog povoda.

Bik

POSAO Niste izišli iz kriznog astrološkog razdoblja, ali ipak će biti vidnih pomaka nabolje. Želite li se istaknuti talentom ili idejama, povećani su izgledi za uspjeh.

LJUBAV Ako vas je partner uvrijedio, ne gledajte u prošlost - ne ljutite se unedogled. Samci, budite oprezni s osobom u koju ste zaljubljeni. Ublažite pristup!

ZDRAVLJE Sklonost glavoboljama i umoru.

Blizanci 

POSAO Bit ćete aktivni u planiranju i prikupljanju informacija. Imat ćete sreće i s novcem te pri sklapanju ugovora i potpisivanju dokumenata. Neki će dobiti poziv na razgovor za posao.

LJUBAV Uživat ćete u tuđoj pažnji. Odnos s partnerom se popravio, a dodatni su stimulans i vaši zajednički poslovni i financijski uspjesi.

ZDRAVLJE Pazite se prehlade.

Rak

POSAO Spretno ćete pregovarati i usmjeravati situacije u svoju korist. Uspjeh vam se smiješi u financijama, trgovini, putovanjima, kupoprodaji nekretnina i uslužnim djelatnostima.

LJUBAV Pojavom i nastupom budit ćetesimpatije suprotnog spola. Mlađi će ući u novu ljubavnu vezu, a stariji će planirati zajednički život, zaruke ili brak.

ZDRAVLJE Više mislite na sebe.

Lav

POSAO Borba za položaj neće biti laka. Činit će vam se da ste zagrizli prevelik zalogaj, ali nitko vam ništa ne može ako to sami ne dopustite. Pripazite da zbog brzopletosti ne pogriješite.

LJUBAV Pokušajte razgovorom doprijeti do srži problema jer će šutnja samo pogoršati situaciju. Budite taktični i strpljivi, ne brzajte ni u čemu.

ZDRAVLJE Bavite se tjelovježbom.

Djevica 

POSAO S lakoćom ćete obavljati poslove vezane uz komunikaciju, diplomaciju i trgovinu. Vlastitom spretnošću omogućit ćete si prednost u odnosu na konkurenciju.

LJUBAV Naći ćete se okruženi mnoštvom poznanika i prijatelja. Slobodnima je to idealna prilika da učine korak naprijed - pokažite simpatiji kako je vrijeme da se više potrudi oko vas.

ZDRAVLJE Vraća vam se snaga.

Vaga

POSAO Dobro ćete komunicirati s partnerima, šefovima i strankama. No broj obaveza i nadalje će biti velik pa prijete izloženost stresu i znatniji gubitak energije.

LJUBAV Samci su na pragu nove veze, a poznanstvo je najizglednije u većem društvu. Razvedene Vage naći će se nadomak odnosu na koji će ozbiljno računati i u budućnosti.

ZDRAVLJE Treba vam više sna.

Strijelac

POSAO Ograničite obaveze jer biste mogli previše otići u širinu i opteretiti se s previše poslova. Pazite i na odnose s kolegama i autoritetima s kojima biste mogli imati napete odnose.

LJUBAV Odlični su dani za roditeljstvo, trudnoću i razvijanje novih ljubavi. Suprotni spol pratit će vas sa zanimanjem i željeti upoznati.

ZDRAVLJE Dobro, iako ste jako nemirni.

Jarac

POSAO Počinju se otvarati opcije koje priželjkujete. Neki će napredovati, drugi biti zadovoljni poboljšanim prihodima. No stres i neugodnosti i dalje su mogući.

LJUBAV Otvoreno ćete izraziti osjećaje te osobi koja vam se sviđa predložiti sastanak. Ne dobijete li odgovor kakav ste priželjkivali, to ne znači da nemate šansi. Trebate biti strpljivi.

ZDRAVLJE Odmarajte se.

Vodenjak

POSAO Oneraspoložit će vas neugodna poslovna situacija ili napet odnos sa šefom. Moguće je odlaganje ili odustajanje od nekog posla, što će vas neopisivo živcirati.

LJUBAV Zatvoreni ste u sebe pa će partneru biti teško doprijeti do vas. Poželite li ipak otvoreno razgovarati, pazite da stvar ne izmakne kontroli i da se ne posvađate.

ZDRAVLJE Provjerite krvnu sliku.

Ribe 

POSAO Pridobit ćete nečiju potporu i osvojiti pozitivne bodove nadređenih ili onih koji odlučuju o dodjeli poslova. Lako ćete svladavati sve intelektualne zadatke.

LJUBAV Predstoji vam zanimljiv susret s osobom koja će vam se svidjeti zbog nesputanog duha. Upravo će druga strana preuzeti inicijativu i zakazati sastanak.

ZDRAVLJE Prilično ste izdržljivi.

Ovan 

POSAO Porast obaveza primorat će vas da sve aktivnosti planirate unaprijed i dobro se organizirate. Pazite što govorite u javnosti jer će se vaše mišljenje nerijetko kritizirati.

LJUBAV Posvađate li se s partnerom, računat ćete na snagu osjećaja koja vas oboje povezuje. Zato će svađe i rasprave pridonijeti poboljšanju vašeg odnosa.

ZDRAVLJE Napetost i nemir.