Ovan 21. ožujka - 20. travnja.

POSAO Bit ćete u prilici podučiti nekoga nečemu, organizirati poslove ili uvoditi praktikante u posao. Okolini će se svidjeti vaša odvažnost i izravnost pa će vam porasti ugled.

LJUBAV  Ako partner ne dijeli vaš zanos ili planove, nemojte mu zamjeriti, niti sumnjati u njegovu ljubav. Pružite mu potporu jer je izložen poslovnom stresu. 

ZDRAVLJE Pod stresom ste.

Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Nesporazumi s radnom okolinom na vas djeluju poput prostora bez zraka. No će vas baš to potaknuti da izađete iz mrtvila, da izoštrite sva čula i napravite korak koji će iznenaditi i vas same. 

LJUBAV Uspješno ćete štititi svoju ljubav od znatiželje javnosti. Ako ste na početku veze, odolite želji da partnera previše ispitujete o prošlosti. 

ZDRAVLJE Podložni ste prehladama.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Lakoća izražavanja i komuniciranja te nove ideje osigurat će vam uspjeh u mnogim aktivnostima. Sposobnost uvjeravanja bit će vaš adut u trgovini i poslovima koji podrazumijevaju kontakt s ljudima. 

LJUBAV Pružite partneru ili simpatiji još jednu priliku. Probudite u sebi makar malo zrnce nježnosti i topline, ostalo će sve ići samo od sebe. 

ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Napredovat će vam poslovi vezani uz trgovinu, a osobiti dojam ostavljat ćete na javnim nastupima. Mogli biste dobiti nagradu na natjecanju sportskog ili umjetničkog tipa. 

LJUBAV Manje ćete ulagati u ljubav, ali zasad za to i nema potrebe. Sve se dobro odvija, čak i ako vam se tako ne čini. Nekome ste zapeli za oko.

ZDRAVLJE Problemi s tlakom! 

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Golemu radnu energiju na konstruktivan način usmjerite u konkretne ciljeve - rušenje i svađe se ne isplate. Ne prepirite se sa šefovima! 

LJUBAV Pokušat ćete svoje intimne želje ostvariti preko noći, što će se pokazati kao uzaludno potrošena energija. Suspregnete li brzopletost, uvidjet ćete da se polako najbrže stiže do cilja. 

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Bit ćete puni novih ideja, a motiviranost pozitivnim prekretima dovest će vas do uspješne suradnje. Ne ustručavajte se na sastanku iznositi prijedloge i potruditi se predstaviti ih nadređenima. 

LJUBAV Moguće je zbližavanje sa simpatijom. Oni u braku tražit će izgovore kako bi pobjegli od obaveza i dogovornosti, što će biti popraćeno partnerovom kritikom. 

ZDRAVLJE Bez većih tegoba. 

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Poslovna snalažljivost pribavit će vam simpatije kolega i nadređenih. Steći ćete korisna poznanstva, doći do vrijednih informacija i proširiti svoje profesionalne obzore.

LJUBAV Moguć je novi ljubavni početak s osobom koju poznajete ili ste s njom surađivali. Imat ćete osjećaj da vas je spojio prst sudbine, što i nije daleko od istine. 

ZDRAVLJE Dolazi do poboljšanja.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga 

POSAO Bit ćete odlični u komuniciranju i radu sa strankama. Izgledni su vam brojni kontakti, razgovori te pojačana poslovna prepiska. Djelujte pozitivno, podijelite svoje ideje s drugima i ne omalovažavajte one koji ne dijele vaše mišljenje. 

LJUBAV Razmišljat ćete o suživotu, kupnji stana i pokazati partneru da ste osoba koja je odgovorna i na koju se može osloniti. Samci će biti omiljeni u društvu. Upoznate li nekoga tko će na vas ostaviti dubok dojam, nemojte dopustiti da se raziđete bez dogovora za idući susret. 

ZDRAVLJE Unutarnja snaga neće dopustiti da klonete duhom.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca  

POSAO Pazite kako ćete se organizirati, ne ostavljate poslove za neke bolje dane. Poslije biste mogli biti zatečeni činjenicom da su vam rokovi pretijesni, a vremena je premalo.

LJUBAV Osim vaše ljubomore kojom iritirate partnera, sve ostalo u osjećajnom životu dobro funkcionira. Dajte partneru više slobode u kretanju i druženju.  

ZDRAVLJE Popravit će vam se raspoloženje.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Očekuje vas porast poslovnih prilika, a vaše ideje bit će rado prihvaćene od strane nadređenih. Mogli biste zasnovati novo poslovno partnerstvo i ostvariti ciljeve.

LJUBAV Partner će nametati svoja mišljenja, ne pitajući vas za vaša. Upozorite ga da previše sve radi na svoju ruku, a vas isključuje. 

ZDRAVLJE Osjetit ćete bolove u vratu i leđima.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Nećete biti zadovoljni odnosom s radnom okolinom, ali nemojte raditi nagle rezove i zamjerati se. Poslije biste baš te ljude mogli i zatrebati. 

LJUBAV Odnos s partnerom bit će strastven i skladan, a osjećajno ispunjenje biti razlogom vašeg dobrog raspoloženja. Samci, budite strpljiviji u osvajanju simpatije, ne naglite! 

ZDRAVLJE Odlično podnosite sve napore.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Osjećat ćete da sve možete i da ste sposobni srušiti svaku zapreku. Shvatit ćete da niste bez utjecaja u radnom okruženju. Ljudi do kojih vam je stalo, cijenit će vaše mišljenje. 

LJUBAV Raste vaša potreba za ljubavlju. Imat ćete priliku birati između dvije ponude, ili se pored stalnog partnera naći na meti zanimljivog udvarača.  

ZDRAVLJE Živjet ćete previše ubrzano.