Pjevačica Christina Aguilera Je rođena 18. prosinca 1980. u znaku Strijelca i s podznakom u Vodenjaku. Ta kombinacija čini je energičnom i slobodoumnom osobom. Mjesec u Biku dao joj je predivan glas, ali i upornost i kreativnost. Venera u bliskom kontaktu s Uranom uzrok je nepredvidivog i burnog ljubavnog života.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Radna motivacija bit će vam velika. Pružit će vam se prilika da obogatite iskustva i proširite poznanstva. Učenje, tečajevi i putovanja područja su u kojima ćete ostvariti sjajne rezultate.

LJUBAV Nećete se najbolje razumjeti s partnerom. Promijenite nešto u svom pristupu i načinu razmišljanja. Budite blaži prema njegovim manama.

ZDRAVLJE Punite se optimizmom.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Mogli biste rješavati pitanja vezana uz imovinu i nasljedstvo ili ostvariti neka prava. Mnogo ćete raditi pa su umor i stres nezaobilazni.

LJUBAV Pod povoljnim Venerinim utjecajem ljubavne veze postaju romantičnije, a rastu i vaši izgledi kod simpatije. Dotjerajte se i pokažite koliko možete biti privlačni.

ZDRAVLJE Moguća je zubobolja.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Ne obazirite se na ograničenja, neuspjehe ili razilaženje s dojučerašnjim istomišljenicima. Budite zadovoljni razvojem događaja, što će uskoro i vrijeme pokazati.

LJUBAV Obnovit ćete vezu s osobom koja vam je nekad mnogo značila ili ćete pokušati stupiti u kontakt s partnerom s kojim ste prekinuli vezu. Budite pritom strpljivi.

ZDRAVLJE Pazite da se ne prehladite.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Trebate li riješiti neki poslovni problem, pouzdajte se u iskustvo i odličnu intuiciju. Prihvatite tuđu pomoć samo ako je nužna, a ono glavno obavite sami.

LJUBAV Ako ste u braku ili vezi, prepirat ćete se s partnerom zbog sitnica. Zbog nagomilane netrpeljivosti prema njegovim manama mogli biste mu svašta reći.

ZDRAVLJE Sasvim solidno.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Poduzet ćete nove korake, povesti važnije razgovore ili se izboriti za ciljeve. Bit ćete požrtvovni i ništa vam neće biti teško učiniti za sebe, ali i za kolege.

LJUBAV Vašu ljubavnu energiju neće raspiriti netko nov i nepoznat, nego osoba s kojom se dulje družite. Nećete pogriješiti prepustite li se glasu svoga srca.

ZDRAVLJE Blago poboljšanje.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Koncentrirajte se na poslove koji traže preciznost kako se ne bi potkrale pogreške. Psihički umor bit će posljedica intenzivnih međuljudskih kontakata.

LJUBAV Tjedan je stvoren za učvršćivanje osjećajnih spona među parovima koji su u vezi. Zaigrate li na kartu romantike i strasti, oboje ćete uživati. Samcima je moguća nova ljubav.

ZDRAVLJE Bole vas noge.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Jasnije ćete sagledati međuljudske odnose i shvatiti koji su vam suradnici skloni i iskreni prema vama. Stat ćete na kraj onima koji vas iskorištavaju ili živciraju.

LJUBAV Iako vam je veza skladna, nedostajat će vam strasti. Ne dopustite da na tome ostane - sjetite se na što je partner slab i time ga ponovno zavedite.

ZDRAVLJE Ne iscrpljujte se previše.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Poslovi će se nizati, a vi postati stručnjak svog zanata. Bit ćete traženi, a nekima se smiješi unapređenje ili promjena poslovnog statusa te bolja zarada.

LJUBAV Za posvađane ljubavne partnere ovo bi mogao biti tjedan pomirenja. Ako u vašem odnosu ima većih nesporazuma, sada je pravi trenutak da zapodjenete razgovor.

ZDRAVLJE Sasvim ste solidno.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Napredujete u svim područjima, poslovi idu svojim tijekom i zadovoljni ste postignutim. Doći ćete do zanimljivih informacija ili bi vam netko mogao pružiti pot­poru i pomoći u ostvarenju važnog plana.

LJUBAV Svaki slobodan trenutak s partnerom ispunit ćete razgovorom i druženjem. Samci, neznanci će vam prilaziti i počinjati razgovor. Prihvatite poziv za izlazak, čak i ako se ničemu ne nadate - tada se situacije najbolje razvijaju.

ZDRAVLJE Oslabljen imunitet.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Pripremite se na okolnosti kojima ćete se morati brzo prilagoditi i prihvatiti nove obaveze. Ne podcjenjujte tuđe savjete - slušajte što vam drugi govore.

LJUBAV Planeti navješćuju mogućnost ugodnih susreta i druženja sa suprotnim spolom. Odlučite li nekoga osvojiti, to ćete nastojati ostvariti po svaku cijenu i u tome uspjeti.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Čeka vas intenzivan tempo. Nešto ćete u posljednji trenutak dogovarati ili odgađati, mijenjati plan i raspored, spakirati kofere u pet minuta i krenuti na put.

LJUBAV Mogli biste se naglo zaljubiti, ali i shvatiti kako dotična osoba nije onakva kakvu ste je zamišljali. Nemojte preoštro suditi jer je niste do kraja upoznali.

ZDRAVLJE Osnažite imunitet vitaminima!

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Neće vam polaziti za rukom izići na kraj s obavezama. Odnosi s kolegama bit će problematični. Nemojte pogoršavati situaciju ustrajanjem na svojim načelima.

LJUBAV Ugodne trenutke provest ćete u društvu osobe suprotnog spola. Možda je doživljavate kao prijatelja, no vrijeme bi moglo pokazati da tu ima i ljubavi.

ZDRAVLJE Blagi pad raspoloženja.