Slavna skijašica Janica Kostelić rođena je 5. siječnja 1982. u znaku Jarca i Mjeseca u Biku koji su joj podarili osjećaj za realnost i izraženu logiku. Jupiter će cijele godine biti u njezinu znaku pa su pred njom povoljne ljubavne i poslovne prilike. Dobar trend događaja nastavit će se i tijekom njoj naklonjene 2021. godine.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Merkur 30. prosinca ulazi u znak Jarca pa ćete stresnije poslovati. Zastoji su privremeni i svjesni ste da na njih ne možete utjecati pa će jedino rješenje biti strpljivo čekanje.

LJUBAV Iako će izostati skladna komunikacija s partnerom, na erotskom će planu frcati iskre. Neki će na novogodišnjem slavlju upoznati potencijalnog partnera.

ZDRAVLJE Od 4. siječnja osjetit ćete poboljšanje.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Merkur u Jarcu od 30. prosinca izoštrava vam koncentraciju i logiku pa ćete lako riješiti svaku situaciju ili je okrenuti u svoju korist. Neki će ići na važno poslovno putovanje.

LJUBAV Ljubavne veze bit će strastvene i ispunjene trenucima koje ćete dugo pamtiti. Slobodni će biti osvajački raspoloženi i na pragu novih iskustava.

ZDRAVLJE Odmorite se za blagdane.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Više će vam odgovarati kretanje i dinamika nego mirovanje pa će se većina dobro snalaziti u situacijama u kojima treba pokazati brzinu, spretnost i sposobnost.

LJUBAV Ljubav i strast rađat će se postupno, pod krinkom uspostavljenog prijateljstva. Ako ste zaljubljeni u osobu koja još nije pala na vaš šarm, pravi je trenutak za akciju.

ZDRAVLJE Treba vam više sna.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Zbog stiske s vremenom istodobno ćete obavljati nekoliko važnih poslova. Neki će biti izloženi kritičkom oku javnosti ili šefa koji će pomno pratiti svaki vaš potez.

LJUBAV Partner će tražiti da odustanete od svojih potreba i interesa, što će vam teško pasti. Nerijetko ćete u ime bračnog sklada pristati na ustupke, samo radi mira u kući.

ZDRAVLJE Oprezno s alkoholom u slavljeničkoj noći!

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Očekuju vas dinamičan ritam i povećani zahtjevi nadređenih. Bit ćete prisiljeni promijeniti radne navike, discipliniranije pristupati obavezama i drukčije organizirati vrijeme.

LJUBAV Ro­mantični život prepun je uzbuđenja i naglih promjena. Nešto se iznenada rađa iz prijateljstva s vaše strane ili vama bliske osobe. Važno je da ne brzate.

ZDRAVLJE. Psihički se odmorite.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Bit ćete neumorni, vješti u pregovaranju, planiranju i osmišljavanju novih poslova. Imat ćete mnogo ideja koje će biti prihvaćene zbog inovativnosti i originalnosti.

LJUBAV Planeti će učvrstiti vaš odnos kroz više otvorenog razgovora i razumijevanja. Oboje ste prošli uspone i padove koji vas nisu razdvojili nego zbližili.

ZDRAVLJE Pad energije od 4. siječnja!

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bit ćete izloženi pritisku šefova. Previše toga će vas živcirati, od tračeva do nemogućnosti da se oduprete onima koji preko vaših leđa pokušavaju ostvariti ambicije.

LJUBAV Skladna Venera donosi vam priliku za novu ljubav pa će početak 2020. označiti novo poznanstvo. I oni u vezama sve se bolje slažu s partnerom.

ZDRAVLJE Popuštaju tegobe koje vas muče.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Od gomile poslova nećete znati čega se prije prihvatiti. Dobro ćete se snalaziti u timskom radu i poslovima u kojima do izražaja dolaze vaše znanje i spretnost.

LJUBAV Mogla bi vam se svidjeti osoba s kojom ćete kontaktirati putem interneta ili intrigantnih poruka. Odugovlačit ćete susret u želji da slatko zavođenje potraje što dulje.

ZDRAVLJE Od 4. siječnja slijedi poboljšanje.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Puni ste lucidnih ideja i utječete na mišljenje ljudi koji vas okružuju. Neće vas plašiti nove odgovornosti jer ćete u njima prepoznati priliku za dokazivanje i usavršavanje.

LJUBAV U ljubavnim je odnosima manje strasti. Na­glašeno je intelektualno prožimanje i uživanje u zajedničkom planiranju. Iznenadite partnera lijepim darom za blagdane.

ZDRAVLJE Puni ste optimizma.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Merkurov ulazak u vaš znak od 30. prosinca uvodi vas u plodno razdoblje. Nećete čekati da vas se netko sjeti, sami ćete dogovoriti sastanak i detaljno izlagati zamisli. Mogli biste napredovati.

LJUBAV Uživat ćete u zavođenju i druženju s voljenim. Preplavit će vas osjećaji, a oni će biti dodatno učvršćeni tjelesnom privlačnošću i strasnim zagrljajima pa ćete uživati u vezi.

ZDRAVLJE Bit ćete zabrinuti za zdravlje bližnjeg.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Iako će biti zastoja u realizaciji planova ili izigranih dogovora, imate dovoljno snage za stresne okolnosti. Gužva i zbrka nastat će zbog hitnog završavanja poslova.

LJUBAV Dvoumit ćete se između nekoliko prilika. Privući će vas osoba koja izgledom najmanje odgovara vašoj slici idealnog, ali teško ćete odoljeti njezinu šarmu.

ZDRAVLJE Jako će se poboljšati.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Bit ćete savjesni i imati uvid u poslovnu situaciju, potražnju i ponudu. Početkom nove godine sklapat ćete poslove na putovanju ili stvarati pravne i zakonske uvjete za novi projekt.

LJUBAV Sve se dobro odvija, ali vama nešto ne da mira pa se previše raspitujete o partnerovoj prošlosti i njegovim bivšim partnerima. Samci, pazite u koga se zaljubljujete.

ZDRAVLJE Od 4. siječnja moguć je pad imuniteta.