Glumica Penelope Ann Miller rođena je 13. siječnja 1964. u znaku Jarca. Mjesec i Merkur u tom znaku zaslužni su za njezinu ambicioznost i prodornost. Nepovjerljiva je i svoje osjećaje vješto skriva. Praktična je, racionalna i vrlo vrijedna, no zna biti pretjerano tvrdoglava i isključiva.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Vaša će volja ili ovlasti biti ograničene. Mnogo toga ovisit će o drugima pa će vam ruke biti svezane. Ne preuzimajte na sebe zadatke koji će vas izložiti dodatnom pritisku.

LJUBAV Zadr­žite čvrsto tlo pod nogama jer izgubite li se u svijetu mašte, pogrešno ćete odrediti prioritete i protumačiti simpatijine namjere.

ZDRAVLJE Poradite na imunitetu.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Prilagodit ćete se svakoj situaciji i pronaći učinkovito rješenje za svaki problem. Uživat ćete potporu autoriteta koji će cijeniti vaše znanje i radne sposobnosti.

LJUBAV Naći ćete se u društvu osobe o kojoj maštate. Imat ćete priliku više se zbližiti, a u tome bi vam mogli pomoći prijatelji koji će vas ohrabrivati, osobito ako uvide da ste nesigurni.

ZDRAVLJE Jako dobro!

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Moguć je doticaj s tuđim novcem, raspolaganje imovinom drugih ili korištenje povoljnih okolnosti. Imate li ambicija napredovati, činite to planski, odnosno bez žurbe.

LJUBAV Omogućite partneru da shvati dubinu vaših osjećaja. Probleme može izazvati treća osoba ili partnerova rodbina - ne dopustite da vam se upliću u odnos.

ZDRAVLJE Pripazite se prehlade.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Nadređeni neće imati sluha za vaše prijedloge i ideje. Vaše će izjave biti pogrešno protumačene pa će proizvesti burne reakcije kod kolega.

LJUBAV Bit ćete svadljivi i sve će vam smetati pa su moguće veće bračne svađe. Venerina potpora nakon 15. siječnja pomoći će da se ljubav ne ugasi, nego da u trenucima krize čak i ojača.

ZDRAVLJE Oslabljen vam je imunitet.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Iz svake rasprave izlazit ćete kao pobjednik, a odlikovat će vas vještina pokreta, preciznost ruku i dobri refleksi. Mogli biste ugovoriti novi posao ili radeći na više strana steći solidnu zaradu.

LJUBAV Ne požurujte tijek novih veza i odnosa - sve ide dobro. Ako je partner sumnjičav, dokažite mu da nema razloga za ljubomoru.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage!

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Timski rad bit će zaslužan za odlične rezultate. Intuicija vas usmjerava na pravi put i upućuje na prilike kojima možete poboljšati standard. Neki će uspješno naplatiti svoje znanje.

LJUBAV Nalazite se na križanju, a odnosi s okolinom otežavaju vaše odluke. Neka takvo stanje pomogne da se pokrenete i napravite potrebne promjene.

ZDRAVLJE Odlično ste!

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bit ćete rastrzani između različitih aktivnosti i ljudi. Ne trudite se po svaku cijenu napraviti ono što se od vas očekuje, osobito iziskuje li to prevelik napor za vas.

LJUBAV Partneru neće biti prihvatljive vaša prezaposlenost i obaveze. Oboje ćete morati pokazati više strpljenja i mudrosti te otvorenosti prema shvaćanju međusobnih potreba.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Lakše ćete donositi odluke i biti oslobođeni stresa koji vas je pratio u posljednje vrijeme. Mijenjat ćete životne stavove i imati hrabrosti za nove iskorake.

LJUBAV Obnovit ćete prekinutu vezu ili osnažiti osjećaj pripadnosti prema bračnom partneru. Budete li više izlazili, velike su šanse da upoznate nekog po svom ukusu.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Zbog nedostatka inicijative ne biste smjeli propustite dobru priliku za zaradu - ponekad treba i riskirati. U razgovoru s kolegom kojeg površno poznajete ne idite previše u dubinu.

LJUBAV Iscrpljivat će vas obiteljske i ljubavne obaveze, a najviše partnerovo nastojanje da utječe na vaše mišljenje. Otvoreno ćete se pobuniti, pa i posvađati.

ZDRAVLJE Pad raspoloženja.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Vaš lucidan način razmišljanja i sposobnost da brzo prepoznate uzroke problema pribavit će vam simpatije šefova. Bit ćete odlični u komuniciranju i radu sa strankama.

LJUBAV Prijatelji vas neće puštati na miru, nagovarat će vas na izlazak. Dotjerajte se, prihvatite njihov poziv - osim što ćete se dobro zabaviti, mogli biste nekog zanimljivog upoznati, pa ni nova ljubav nije isključena.

ZDRAVLJE Povedite računa o pravilnoj prehrani.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Oprezno postupajte s povjerljivim informacijama. Nećete biti zadovoljni odnosom snaga u poslu. Neće vam preostati drugo osim naoružati se strpljenjem i prepustiti vodstvo i kontrolu drugima.

LJUBAV Očekuju vas pozitivne promjene, a odnosi među parovima će se poboljšati. Ne okolišajte u blizini osobe koja vam se sviđa jer možda čeka vaš prvi potez.

ZDRAVLJE Godi vam samoća.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Unatoč ograničavajućim okolnostima, spretno ćete se prilagođavati situacijama. Vrijeme je za donošenje strateških odluka pa procijenite gdje ćete usmjeriti svoja nastojanja.

LJUBAV Zahvaljujući Venerinoj potpori, dani su odlični za preuzimanje ljubavne inicijative. Poći će vam za rukom objasniti ono što osjećate a da pritom ne ispadnete nametljivi.

ZDRAVLJE Poboljšava se.