Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

Jedinstveni Sensa Yoga Reconnect Retreat pod vodstvom učiteljice joge Senke Ljubić održat će se 27. - 29. 3. 2020. na jednoj od najljepših lokacija u Hrvatskoj, u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera, u resortu Fenomen Plitvice

Izvor: adriamedia

Odvojen od svakodnevice i okružen nevjerojatnom prirodom, bit će savršena kulisa joga retreata koji budi našu uspavanu energiju i pozdravlja proljeće na najljepši mogući način. Pridružite nam se!

Izvor: adriamedia

Jedinstveni Yoga retreat ove godine prvi put održat će se na bajkovitim Plitvicama! U Fenomen Plitvice resortu, u kojemu se na jedinstven način susreću luksuz i priroda, očekuje vas program koji će vas povezati s prirodom unutar i izvan vas. Sensa Yoga Reconnect Retreat s učiteljicom joge Senkom Ljubić donosi program koji budi sve ono što proljeće predstavlja – energiju, životnu radost, svježinu i jasnoću.

Izvor: adriamedia

Sensa Yoga Reconnect Retreat u Fenomen Plitvice resortu bit će vikend povezivanja s našim stvarnim potrebama i željama, mjesto na kojemu imamo priliku upoznati sebe i svoje tijelo u mirnom i podržavajućem okruženju. Pridružite nam se sami ili u društvu dragih osoba, na posebnome mjestu, daleko od svijeta, a blizu sebi.

Izvor: adriamedia

Više o programu kao i o aranžmanu pročitajte na https://www.sensa.hr/clanci/pilates-amp-joga/dodite-na-sensa-yoga-reconnect-retreat

Najčitanije

Najnovije

loader