Glumica i pjevačica, Amanda Holden, rođena je 16. veljače 1971. u znaku Vodenjaka zbog čijeg je utjecaja društvena i otvorena, ali često i provokativna. Za njezinu svestranost zaslužan je Merkur u Vodenjaku. Ova godina donosi joj lijepe ljubavne i poslovne promjene.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Šefovi vas neće razumjeti pa ćete imati osjećaj da ste neomiljeni i da niti jedna vaša zamisao ne prolazi kod njih. Ovome će osobito biti izloženi travanjski Ovnovi.

LJUBAV Preispitivat ćete osjećaje i pridavati preveliku važnost i najbezazlenijoj partnerovoj kritici. Ne gubite iz vida činjenicu da ni vi niste savršeni.

ZDRAVLJE Mars u Jarcu vas čini nervoznima.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete ambiciozni pa ćete puni novog entuzijazma poduzeti potrebne korake. Obaveze ćete ispunjavati u zadanim okvirima, a kolege će cijeniti vašu svestranost i snalažljivost.

LJUBAV Promijenit će se vaši sustavi vrijednosti i kriteriji. S pravom ćete tražiti više od partnera. Kontakti sa suprotnim spolom bit će brojni, što uživo, što putem telefona ili interneta.

ZDRAVLJE Bit ćete vitalniji.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Planovi bi vam mogli propasti ako niste dobro posložili sve kockice. Pomno se pripremite i koračajte polako, inače biste mogli biti odbijeni. Koncentrirajte se na posao.

LJUBAV Ugodite partneru, odjenite se onako kako on voli, ponudite se obaviti neki poslić umjesto njega. Znakovi pažnje unijet će iskricu u vaš odnos.

ZDRAVLJE Punite se optimizmom.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO U odličnom ste razdoblju, ali ga ne narušavajte naglošću i brzopletim odlukama. Učenici i studenti briljirat će znanjem. Izgledna su inozemna putovanja, ali i poslovi izvan granica zemlje.

LJUBAV Tjedan je pogodan za razgovore i pronalaženje životnih rješenja. Osamljenima će se pružati sve više ljubavnih prilika, ali bit će težak put do simpatijina srca.

ZDRAVLJE Bolje ste.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Vašoj će konkurenciji narasti krila, ali ostanite čvrsti i zadržite svoj položaj, neovisno o tome koliko vas pokušavali izgurati. Netko bi se mogao grublje otresti na vas, ali bez zle namjere.

LJUBAV Ako kvalitetan seksualni život nije zastupljen onoliko koliko vama treba, brzo ćete gubiti zanimanje za partnera. Nekima nije isključen flert na radnome mjestu.

ZDRAVLJE Bolovi u nogama.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Dobro ćete plivati u poslovima koji zahtijevaju izdržljivost. Manje će vam odgovarati zadaci temeljeni na preciznosti i brojkama, iako ste inače specijalisti za njih.

LJUBAV Spontano ćete iskazivati šarm, rješavati donedavne bračne trzavice, a slobodni osvajati nečije simpatije. Na Valentinovo biste mogli doživjeti ushit i uzvraćene osjećaje.

ZDRAVLJE Jako dobro.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Usvajajte nove zadatke i upute vrlo temeljito - bit će vam lakše snaći se u sporijem radnom ritmu. Potkraj tjedna izbjegavajte prepirke, neovisno o tome jesu li argumenti na vašoj strani.

LJUBAV Težite li ozbiljnoj vezi koja će vas osjećajno ispuniti, pokušajte se opustiti i ništa ne očekivati. Imate previsoke kriterije i svakom nalazite zamjerke.

ZDRAVLJE Pripazite na mjehur.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Lakše ćete ostvarivati ciljeve, što zbog veće energije i bolje koncentracije, što zbog naklonosti okoline. Intuicijom ćete preduhitriti suparnike čineći njihove poteze uzaludnima.

LJUBAV Ne propuštajte pozive za izlazak, koliko god se osjećali umorno i bezvoljno. Među prijateljima ili u društvu vreba vas nova simpatija.

ZDRAVLJE Upala grla ili hunjavica.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Planeti unose zastoje pa se može dogoditi da vam kasni plaća ili honorar. Ljudi s kojima surađujete iskazat će neodgovornost i neprofesionalnost, što će vas ljutiti.

LJUBAV Nedavno započeta veza će se zahuktavati, a prve trzavice neće ugroziti odnos. U društvu ćete biti popularni i mnogi će vam se udvarati.

ZDRAVLJE Osjetit ćete olakšanje.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Verbalne sposobnosti bit će vam naglašene. Izvrsno ćete se snalaziti u prodaji i pregovorima. Ostvarena zarada bit će zamjetno viša nego prije.

LJUBAV Smirenošću i stabilnošću privući ćete osobu koja je u potrazi za sigurnošću. Zauzeti će dobiti priliku da stabiliziraju odnos ili riješe utjecaj treće osobe.

ZDRAVLJE Razmislite o jogi i autogenom treningu.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Poboljšat će vam se uvjeti na poslu, lakše ćete se isticati i ostvarivati svoje ideje. Neće biti zastoja i zapreka. Štoviše, šefovi će biti na vašoj strani i hvaliti vaš napor i trud.

LJUBAV Nova simpatija vratit će vam samopouzdanje i unijeti razigranost u svakodnevicu. Odnos koji se nalazi između ljubavi i prijateljstva dolazi do točke kada ćete ga trebati definirati.

ZDRAVLJE Pozabavite se rekreacijom i sportom, ali sistematično.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Bit ćete uspješni u umjetničkim poslovima: sportu, modi, dizajnu, glazbi i glumi. U povoljnom ste razdoblju za promociju ili osvajanje tržišta. Bit ćete izvrstan učitelj, prevoditelj i trgovac.

LJUBAV Iako biste radije samovali, prijatelji vas izvlače iz čahure. Posredstvom njih mogli biste upoznati osobu s kojom ćete odmah zapodjenuti zanimljiv razgovor.

ZDRAVLJE Osjetno ste bolje.