Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Poznati pjevač snimljen u društvu - na zadnjem sjedalu automobila

Autor Ma.D.
Autor Ma.D.

Nismo ni slutili da bismo jednog, iznadprosječno toplog, dana u veljači mogli na ulicama Zagreba zaplesati s Borisom Štokom, riječkim pjevačem koji je svakim danom sve popularniji

Izvor: Dražen Kokorić

Talentirani je glazbenik prošle godine dobio Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne glazbe, stoga ni ne čudi što su mu svi vikendi u kalendaru popunjeni.

Znamo da ćemo mnogim damama sada slomiti srce, ali Borisu je osim vikenda zauzeto i srce. U sretnoj je vezi već 17 godina, a ove godine u lipnju ulazi u avanturu zvanu - brak. U svom pretrpanom rasporedu pronašao je vremena za Cosmo epizodu mobilnog intervjua te je urednici Aleksandri Orlić otkrio pojedinosti iz privatnog života, o kojima rijetko govori u javnosti.

Mobilni intervju
Izvor: YouTube

Njegov atletski izgled ističe se sportskim, živahnim i šarmantnim linijama te obećavajućim potencijalom. Njegove su kvalitete: učinkovitost, stav i emocije. Ne, nije riječ o Štoku, nego o novom vozilu marke Peugeot. (smijeh)

Mjesto je radnje autentične priče (kamerom zabilježene) u novoj 208-ici, prepoznatljivoj po inovativnom dizajnu koji donosi mladenački duh, energiju i spontanost. Provozajte se s nama kroz Borisovu zemlju čudesa i otkrijte sve ono što biste ga i sami možda pitali da imate priliku biti s njim na zadnjem sjedištu automobila.

Najčitanije

Najnovije

loader