Glumica Juliette Binoche rođena je 9. ožujka 1964. u znaku Ribe. Vrlo je emotivna i osjetljiva, no istodobno čvrsta i uporna. Sunce, Merkur i Mars u polju karijere zaslužni su za njezin uspjeh i slavu. No ti isti planeti potvrđuju da se radi o osobi koja zna što želi od života.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Puni ste pozitivne energije pa vam obaveze ne padaju teško. Bit će vam lakše napredovati i dokazati se kao vrijedan radnik i osoba od povjerenja.

LJUBAV Nećete se dobro razumjeti s partnerom. Ako je vaša veza i prije bila na klimavim temeljima, oboje ćete se morati potruditi da je ojačate. No u tome ćete uspjeti.

ZDRAVLJE Bolovi u zglobovima i kralježnici.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Pripazite na ponašanje. Ljutnju ćete iskazivati u pogrešnim situacijama i pred pogrešnim ljudima, a ondje gdje treba djelovati žustro i ciljano bit ćete tromi.

LJUBAV Više ćete se družiti i izlaziti, no pritom nećete zanemarivati partnera nego ćete ga voditi svagdje sa sobom. Vaš je odnos sve bolji i pun planova za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Krasit će vas zavidna intelektualna energija, pa ćete šefove oduševiti svojom rječitošću. Ispunit ćete važne planove, pronaći zaposlenje ili napredovati.

LJUBAV Previše ste zatvoreni u svoj svijet i nedostupni voljenoj osobi. Nemojte dopustiti da to bude razlog udaljavanja. Samci će se ponovno zbližiti s bivšim partnerom.

ZDRAVLJE Vraćaju se stari simptomi.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Vaši su ugled i radna energija na visokoj razini. Zbog stvaralačkih projekata ili nove strategije dobit ćete pohvale od suradnika ili novih klijenata.

LJUBAV Zbunjivat će vas proturječni osjećaji prema simpatiji. Ne tražite savjete od prijatelja, vjerujte svom instinktu i nećete pogriješiti u osjećajnom izboru.

ZDRAVLJE Pojačano znojenje i nemir.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Popustit će vam koncentracija i borbeni duh. Problemi s državnom administracijom, naplatama te napeti odnosi sa šefovima oduzimat će vam mnogo energije.

LJUBAV Koliko je čvrsta vaša veza ili bračni odnos, pokazat će stresne okolnosti koje oboje proživljavate. Nemojte dopustiti da vas razdvoje zli jezici.

ZDRAVLJE Nemirno spavate i vrtite se u snu.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Usmjerite energiju na obrazovanje, putovanja i razgovore s ljudima od kojih imate što naučiti. Odlikovat će vas oštroumnost i dubina promišljanja, a neće vam nedostajati ni smisla za praktično.

LJUBAV Upoznat ćete nekog privlačnog zbog koga noćima nećete imati miran san. Opsesivno ćete razmišljati o njemu, a i on o vama.

ZDRAVLJE Naglo poboljšanje!

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Sudjelovat ćete u opsežnim projektima koji će zahtijevati prekovremeni rad ili putovanje u inozemstvo. Umjetnici će stvarati posebno nadahnuta djela.

LJUBAV Kretat ćete se među zanimljivim ljudima s kojima ćete dijeliti slične životne interese. Rođeni u rujnu proživljavaju posebno strastvene trenutke s partnerom.

ZDRAVLJE Umor i gubitak apetita.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Planeti donose povećane pritiske i stresne situacije. Stiskat će vas i nadređeni i podređeni, no nećete pretrpjeti ozbiljniju štetu. Mlađa muška osoba mogla bi vam stvarati probleme.

LJUBAV Mnogi susreti i poznanstva imat će obilježje nečeg sudbinskog. Stoga nisu isključene ljubavi na prvi pogled, planovi o braku ili pak o potomstvu.

ZDRAVLJE Veliko poboljšanje!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bit ćete dorasli svim izazovima, a budete li dovoljno snalažljivi da prepoznate prave prilike, uspjeh je neupitan. Šefovima će se svidjeti vaša snalažljivost pa će vam davati odgovornija zaduženja.

LJUBAV Komunikacija s partnerom se poboljšava, no to je i dalje daleko od pravog sklada. Prejake emocije upravljaju vašim postupcima.

ZDRAVLJE Simptomi se povlače.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Izvrsno je vrijeme za sve vrste novčanih ulaganja. Sreća će se osmjehnuti onima koji uzimaju zajam, kupuju nekretnine ili pokreću privatni posao.

LJUBAV Romantika svečano kuca na vaša vrata - mnogi Jarci mogli bi upoznati ljubav svog života. Planeti vam donose nekog posebnog, tko će vas odmah osvojiti.

ZDRAVLJE U odličnoj ste formi.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Merkur u vašem znaku potiče vas na stjecanje ugleda i poslovnih kontakata. Doći ćete do novca kojim ćete svoj biznis postaviti na čvrste temelje ili ga proširiti.

LJUBAV Moguće su bračne trzavice, ali kvalitetnom komunikacijom i razumijevanjem sve možete izgladiti. Samci će se zaljubiti u karakterno tešku osobu.

ZDRAVLJE Povećana je sklonost virozama.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Ne skrećite na sebe preveliku pozornost i nastojte izbjegavati svađe te mirno izgladite one neizbježne. Najbolje ćete se osjećati radeći u pozadini, na poslovima analize i pripreme. Osobit uspjeh imat će inovatori.

LJUBAV Ako ste prekinuli vezu, druga će strana ustrajati na pomirenju. No vaše će srce već kucati za nekoga drugog. Nove ljubavi nastajat će u pomalo neuobičajenim okolnostima, pa od upoznavanja do prvog poljupca neće proći puno vremena.

ZDRAVLJE Odlično ste!