Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Nova Sensa poručuje: Snaga je u nama!

Ne propustite!

Izvor: promo

I ovog mjeseca, možda snažnije no ikada, poruke i teme magazina Sensa nude podršku i inspiraciju. Pročitajte uvodnik glavne urednice Izabele Vrtar i u temama Sensinih suradnika i stručnjaka potražite snagu, utjehu i potporu za rast - unatoč okolnostima koje nas okružuju. Novu Sensu potražite na svim kioscima i putem aplikacije Glovo, a dar uz novi broj je i veliko pakiranje Oreo mljevenih keksa za posipanje, spravljanje kolača i male životne užitke.

Izvor: promo

Za sve nove pretplatnike Sensa je pripremila raskošan Rosal [clean] paket kozmetike čija su posebnost sigurni i neškodljivi sastojci koji čine inovativne proizvode za učinkovitu i cjelovitu njegu kože. Ne zaboravite se priključiti Sensa klubu, snažnom communityju Sensinih čitatelja, jer u posebnoj ponudi za članove unutar godišnje pretplate dobivate i dva izdanja gratis.

Mir i snaga su u nama

Prvi put u životu mi je kolegica Amra rekla: 'Volim te!' Moja najbliža suradnica Ela, inače glas razuma i stabilnosti u našem poslovno-prijateljskom odnosu, poslala mi je poruku da se brine za moje emotivno zdravlje sada kada nisam pokraj nje. Mnogi suradnici i osobe s kojima radim podijelili su sa mnom ovih dana svoje strepnje i strahove, ali i ponudili pomoć te toplu ljudsku riječ i emociju u želji da svi zajedno iz ovoga iziđemo snažniji i povezaniji. Nakon velikih promjena izazvanih koronavirusom te potresa koji je izravno pogodio velik dio stanovništva, većina nas imala je potrebu prenijeti ljubav i brigu. Toplinu koja grije iznutra i govori: 'Imamo se i sve će biti u redu!' Ta povezanost koja se skriva iza svih ovih gesta, iskrena briga ne samo za sebe i najbližu obitelj nego za sve koji u ovom trenutku pate i osjećaju se bespomoćno, puni naša srca nadom i pomaže nam da se ne osjećamo sami sa svojim mislima i strepnjama.

Izvor: promo

Ovo je prvi broj Sense, u naših gotovo 13 godina, koji smo napravili iz 'kućnih ureda'. Nove okolnosti i novi način rada nisu nas zaustavili u želji da vam i u ovim izazovnim trenucima prenesemo najbolje od sebe i od naših divnih suradnika. Zahvaljujući njima – znanjima koja posjeduju, emocijama koje pretaču na naše stranice i žaru koji ne prestaje ni u najtežim trenucima – Sensa­ ide dalje za vas i nas. Naša je želja da sve ovo što nam se događa što prije stavimo ondje gdje je tomu mjesto – u događaje na koje ne možemo utjecati i danas, možda više nego ikad, osvijestimo činjenicu da možemo i trebamo mijenjati samo svoje navike, ponašanje i reakcije na te iste događaje jer – mir i snaga su u nama.

Čuvajte se!

Tagovi