Svestrana glumica Jelena Bosančić rođena je 22. svibnja 1986. u znaku nemirnih i radoznalih Blizanaca. Zbog Marsa u Jarcu pokreće je golema radna energija i kreativnost pa Jelena nikad nema mira. Puna je zanimljivih ideja i projekata koje će posebice s lakoćom ostvariti 2021. godine.


Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO

Planovi će se ostvarivati na željeni način. Opušteno ćete rješavati problematične situacije. Dobivat ćete pohvale šefova i mnogi će željeti surađivati s vama.

LJUBAV

U žaru strasti simpatiji ćete poslati SMS poruku s pozivom na kavu. Bit će vam dosta čekanja i htjet ćete ubrzati razvoj ljubavne situacije i u tome uspjeti.

ZDRAVLJE

Osnažite imunitet vitaminima.


Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO

Posebno ste motivirani za rad, a ističete se snalažljivošću i mentalnom oštrinom. Šefovi će hvaliti vaša postignuća, a i bolje zarađujete.

LJUBAV

Imat ćete dojam da vašeg partnera nešto muči ili da vam nije iskren. Porazgovarajte o tome. U živote slobodnih vraća se netko s kime ste prije bili u vezi.

ZDRAVLJE

Izdržljivi ste i dobro podnosite stres.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO

Vaš će radni kapaciteti biti na zavidnoj razini. Bit ćete uspješni u pregovaranju, držanju govora, predavanjima, pisanju ili zastupanju. Nove ideje bit će profitabilne, osobito ako ih pretvorite u djela.

LJUBAV

Pogledima i osmijehom očaravat ćete sugovornike. Komunikacija s partnerom bit će puna razumijevanja pa iskoristite svaki trenutak za otvoren razgovor.

ZDRAVLJE

Masaža, posjet frizerskom ili kozmetičkom salonu pridonijet će vašoj opuštenosti i lijepom izgledu.


Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO

Bit će primjetan porast tračeva i zakulisnih igara u poslovnom okruženju pa je bolje da se držite po strani. Neki zavide vašem uspjehu i sposobnostima.

LJUBAV

Zagledat ćete se u nekog tko je nedostižan ili nedostupan iz bilo kojeg razloga. Trebat će vam mnogo strpljenja dok ne uvidite u kojem smjeru ide taj odnos.

ZDRAVLJE

Izdržljivi ste, ali psihički nemirni.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO

Poslovni život odvijat će se željenim smjerom. Imat ćete snage obavljati i više poslova istodobno, a također ćete ispuniti očekivanja nadređenih.

LJUBAV

Mogli biste dogovoriti susret sa simpatijom s kojom se dopisujete i još se niste uživo vidjeli. Strah od takvog susreta bit će otklonjen onog trenutka kada vam se pogledi sretnu.

ZDRAVLJE

Prolazna nesanica.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO

Pazite da ne zametnete važne dokumente ili papire. Ne potpisujete ugovore i izbjegnite dogovore jer neće završiti u vašu korist, a nešto bi se moglo i zakomplicirati.

LJUBAV

Pronađite vremena za ozbiljni razgovor s voljenim. Dobro poslušajte njegove zamjerke jer vam možda promiče nešto što je bitno za vaš odnos.

ZDRAVLJE

Imunitet vam je u padu.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO

Povoljan Sunčev utjecaj ohrabrit će vas da poduzimate riskantne pothvate i u tome ćete uspijevati. Radit ćete puno pa će vam trebati i više odmora.

LJUBAV

Samci, potražite kakvo veselo društvo. U krugu poznanika lakše ćete sklapati nova prijateljstva, ili se naći na početku nove ljubavne priče. U brakovima je zasad dobro.

ZDRAVLJE

Odlično ste!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO

Sve se vrti oko financija pa je moguće da počnete bolje zarađivati ili uložite novac u projekt. Neki će primiti novčane zaostatke, honorar ili povrat duga.

LJUBAV

Potrudite se ucijepiti više romantike i nježnosti u trenutke koje provodite s partnerom. Nemojte dopustiti da obaveze i brz ritam života počnu nagrizati odnos.

ZDRAVLJE

Bitno ste bolje.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO

Učinit ćete najbolje za sebe usporite li ritam i ne budete li se zamjerali drugima, a izbjegavajte i poticanje promjena. No energije i samopouzdanja imate na pretek.

LJUBAV

Nastojat ćete riješiti bračnu krizu. Uviđat ćete kako vam se ljubavni kriteriji mijenjaju te da više ne trpite nešto što vam je ranije bilo podnošljivo.

ZDRAVLJE

Izloženi ste jakom stresu.


Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO

Doživjet ćete nešto značajno poput zaokreta u karijeri, promjene posla ili preuzimanja veće odgovornosti. Nezaposlenima se otvara mogućnost zaposlenja.

LJUBAV

Mogli biste se zaljubiti u osobu koja će biti više zaokupljena poslom nego s vama. Shvatit ćete da ne zavređuje vaše povjerenje i okrenuti se nekom drugom.

ZDRAVLJE

Previše radite i umarate se.


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO

Usmjerenost na ciljeve i zadatke, dobre organizacijske sposobnosti i izdržljivost omogućuju vam prebroditi teškoće s kojima ćete se susretati. Nemojte biti nagli.

LJUBAV

Ako ste u vezi, osmislite zanimljiv provod za sebe i partnera, a ako ste slobodni, izborite se za osobu koja vam se sviđa – to vam sada ne bi trebao biti problem.

ZDRAVLJE

Popuštaju vas tegobe.


Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO

Nepovoljni Merkur mogao bi vas dovesti u zapetljane situacije pa vodite računa što i kako nešto radite. Privatnici bi mogli imati novčanih problema.

LJUBAV

Pođe li vam za rukom uspostaviti intimniji odnos s partnerom, shvatit ćete koliko vam to prednosti donosi. Osim riječi pomirenja, past će i dogovori oko zajedničke budućnosti.

ZDRAVLJE

Nemilice trošite energiju.