Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

8 razloga zašto obožavamo biti single

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Nema boljeg osjećaja od življenja života baš onako i jedino onako kako sami želite

Izvor: Profimedia

Uzbudljiv seksualni život. O čemu biste radije razgovarali s prijateljicama tijekom večere nego o seksu za jednu noć s prezgodnim frajerom kojeg ste slučajno sreli ili o emocionalnom neredu koji ste napravili sa svojim najboljim prijateljem sredinom tjedna? Budimo iskreni, kada ste slobodni seks je uzbudljiviji jer nikada ne znate što vas očekuje i otvoreni ste za sve opcije, piše Cosmopolitan.hr.

Nema ničeg zabavnijeg od razgovora i šala između dvoje ljudi koji su se tek sreli, a međusobno su si privlačni. To je koketiranje i flertovanje s riječima i djelima, a kad ste u monogamnoj vezi to vam baš i nije opcija. Ili barem ne bi smjela biti.

Vaše vrijeme je samo vaše. Jedna od najboljih stvari je da ste spremni učiniti bilo što i bilo kad. Ne želite podijeliti svoj desert? Zaboravite, ne morate jer je desert samo vaš. Ne želite se družiti s njegovim prijateljima? Ne morate.

Želite se slobodno ludirati i plesati po sobi? Dopuštenje je zagarantirano. Divno je biti single. Televizor samo za vas. Najteže je u vezi pronaći kompromis. Može se puno toga reći o načinu kako parovi dijele daljinski. Zašto? Zato što je jako neugodno ako je na televiziji opet nogometna utakmica, a u isto vrijeme je i vaša omiljena serija. Netko uvijek mora popustiti kako bi očuvao mir. No, kada ste sami, nitko vam neće ukrasti daljinski niti vas kriviti što gledate nešto dosadno.

Možete biti besramna radoholičarka. Nemati frajera znači da možete obaviti apsolutno sve radne zadatke koje ste dobili na poslu bez obzira na vrijeme. Nema nikoga oko vas tko će vam reći da mislite samo na karijeru ili da bi trebali ranije otići s posla. Međutim, potpuna opsjednutost uspjehom i karijerom je zastarjela. Ostavite si ipak malo slobodnog vremena za uživanje. Trošenje je jednostavno. Znate onaj osjećaj euforije kad se razmećete kupovanjem vrućih dizajnerskih haljina bez nekog dobrog razloga? Nećete morati prolaziti osjećaj razočaranja kao kad vam je vaš frajer prigovarao za kupnju, jer već ionako imate prepun ormar. U ovom slučaju kriza je izbjegnuta.

Vi ste samo svoji. Jeste li primijetili da su životi parova međusobno isprepleteni i u osnovi su ista osoba? Ako ste sami, a ponudio vam se posao u drugom gradu, ne morate brinuti kako će se netko osjećati ako prihvatite ponudu. Možete učiniti što god želite. Osim toga, imate više vremena shvatiti tko ste zapravo, a ne morate se opterećivati onim što vaš frajer misli da biste trebali biti.

Otvoreni ste za nove ljubavi. Biti sama i dostupna, bilo koji dan, u bilo koje vrijeme, znači da bilo kada možete sresti onog pravog. Znajući da je on vani, a vi ne znate kad ćete ga sresti je uzbudljiva stvar. Osim toga, stopa razvoda među parovima koji u brak stupaju stariji je manja, tako da stvarno ne trebate
žuriti.

Ovisite samo o sebi. Danas kada žene zarađuju sve više novca i ozbiljno konkuriraju frajerima na poslu, ne morate pronaći frajera koji bi vas uzdržavao, jedino ako to baš želite.

Najčitanije

Najnovije

loader