Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Prvi event AMZ-a u Zagrebu u uvjetima 'novog normalnog'

Back to new normal by Adria Media Zagreb! Prvi event u Zagrebu, u uvjetima 'novog normalnog' održan je jučer u predivnom ambijentu Velveta Caféa! Medijska kuća Adria Media Zagreb, organizator ovog druženja, tako je još jednom opravdala epitet 'prvog na tržištu' kada su u pitanju eventi i organizacija lifestyle događanja, dakako uz odgovorno ponašanje i poštujući sigurnosne mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Izvor: Press AMZ

Da, Zagreb je dočekao i taj dan - prvo druženje i javno okupljanje u glavnom gradu nakon ne tako lakog perioda koji je iza nas. Zbog pandemije korona virusa na globalnoj razini i potresa koji je pogodio Zagreb, utihnula je i scena lifestyle evenata koju je predvodila izdavačka kuća Adria Media Zagreb.

Medijska kuća Adria Media Zagreb koja izdaje vodeća lifestyle izdanja na našem tržištu –
Story, Storybook, Story Gourmet, Story Vjenčanja, Elle, Cosmopolitan, Sensu i National
Geographic Hrvatska - još je jednom odlučila biti prva, ali i biti hrabra. Uz poštivanje
sigurnosnih mjera koje nalaže Nacionalni stožer civilne zaštite, i 'prakticiranje' #ostanimoodgovorni, jučer je u popodnevnim satima održala afterwork druženje s poslovnim partnerima i suradnicima u opuštenoj atmosferi Velvet caféa u Zagrebu.

Da, bilo je jako lijepo, pa i emotivno, vidjeti mnoge drage nam ljude nakon dosta vremena, u uvjetima 'novog normalnog', ali ujedno i ohrabrujuće jer smo se uvjerili da se život polako
vraća u normalu, a eventi ponovno postaju omiljena platforma druženja i 'življenja' poslovne suradnje“ poručili su iz Adria Medije Zagreb.

Ovo prvo javno okupljanje u uvjetima 'novog normalnog' i uz poštivanje sigurnosnih mjera, nakon korona pandemije i potresom zahvaćenog Zagreba, oživjeli su ponovno zagrebački Velvet Café i Dežmanovu ulicu, a Adriju Mediju Zagreb kao organizatora, potaknuli na pripremu prepoznatljivih lifestyle događanja njezinih magazina u nadolazećim mjesecima.

Yes, we are back!

#backtonewnormalbyamz #amzeventi #prvieventugradu #amzafterworkdruzenje
#ostanimoodgovorni

Najčitanije

Najnovije

loader