Courteney Cox

Glumica je rođena 15. lipnja 1964. u znaku Blizanaca, gdje joj se nalazi i Merkur zbog čega je komunikativna, druželjubiva i radoznala. Ni podznak u Strijelcu ne čini je baš mirnom osobom pa voli dinamiku, sport i putovanja. Mjesec u Djevici otkriva da je jako pedantna, analitična i oštroumna.

ZNAK TJEDNA - BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO

Nećete morati strahovati da će vam problemi donijeti gubitke. Sigurnost će vam ulijevati osjećaj prednosti nad kolegama zbog vaše dobre informiranosti i radišnosti.

LJUBAV

Tjedan je povoljan za sklapanje novih prijateljstava ili početak ljubavne veze. Ne propuštajte večernje izlaske jer vam donose brojna ugodna iznenađenja. Ako ste u braku, partner će vas razumjeti i bez puno riječi.

ZDRAVLJE

Mogli biste se ugodno iznenaditi učinkom alternativne medicine na zdravlje.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Puni ste inovativnih i zrelih ideja koje će biti teško ostvariti. Izrazite svoju kreativnost, preuzmite inicijativu. Bit ćete izvrsni u poslovima gdje se traži snalažljivost i okretnost.

LJUBAV Ako ste zaljubljeni, odlučit ćete slijediti svoje želja. Pristupit ćete osobi do koje vam je stalo te je zainteresirati svojim hrabrim i izravnim nastupom.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Odlično ćete se snalaziti u svim vrstama društvenih interakcija. Postizat ćete velik uspjeh u zanimanjima koja traže razvijene komunikacijske vještine. 

LJUBAV Bude li u ljubavnom životu neugodnosti, znat ćete ispravno postupiti. Partner će prihvatiti vaš način razmišljanja i shvatiti da ste u mnogo toga u pravu.

ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Pokazat ćete se vrijednim i entuzijastičnim radnikom koji će se isticati prijateljskim pristupom. Svakome ćete rado prikakati u pomoć, što će vam osigurati potporu kolega.

LJUBAV Rakovi u dugim vezama osjećat će se ispunjeno pa će pokušati učvrstiti svoj odnos. Razgovor o braku i djeci bit će logičan slijed događaja.

ZDRAVLJE Odmarajte se.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Pad koncentracije otežavat će vam radne aktivnosti. Malodušnost će vas sprečavati da razriješite svoje dvojbe pa ćete otežano prepoznavati ono što je dobro za vas.

LJUBAV Tjedan može označiti početak nove veze ili ćete shvatiti da imate šanse kod simpatije. Ako ste u braku, ojačajte odnos kvalitetnijom komunikacijom.

ZDRAVLJE Skloni ste glavoboljama.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO U plodnom ste razdoblju pa s lakoćom ističete svoje potencijale. Sada vam odgovara timski rad jer ćete imati osobine vođe, što će kolege podupirati i motivirati.

LJUBAV Samo strp­ljenjem možete nadići sve emotivne izazove. I u otežanim okolnostima možete izgraditi čvrstu vezu, samo ako se potrudite.

ZDRAVLJE Provjerite krvni tlak!

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Nemojte brzopleto ulagati - tražite potvrde, račune i provjerite ugovore. Mogli biste steći naklonost moćne, odnosno utjecajne osobe koja će vam u budućnosti biti od pomoći.

LJUBAV Tjedan je stvoren za flert i zavođenje. Na suprotni spol ostavljat ćete dobar dojam pa ćete biti obasuti porukama i pozivima za izlaske.

ZDRAVLJE Regulirajte tjelesnu težinu.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Vaši se poslovi dobro razvijaju, osobito oni povezani s inozemstvom. Zahvaljujući komunikativnosti i oštroumnosti, stjecat ćete simpatije šefova.

LJUBAV S lakoćom ćete ostvarivati poznanstva, a jedno od njih idućih bi dana moglo ostaviti i dublji trag. Nisu isključene ljubavi na prvi pogled i velika strast.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Pozornost će vam biti raspršena. Moguće su nepredvidive poslovne situacije. Svaki ćete propust teško ispraviti pa ništa ne prepuštajte slučaju.

LJUBAV Vedri i komunikativni, bez problema ćete šarmirati svakoga tko vam zapne za oko. Padat ćete na duhovite i svestrane osobe s kojima ćete dijeliti slična razmišljanja.

ZDRAVLJE Pad energije!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Dođe li do rasprave sa šefom ili kolegom, nemojte izbjegavati otvoren razgovor. Situacija će biti takva da će baš otvorenost i izravnost polučiti najbolje rezultate.

LJUBAV Bit ćete osjetljivi i intuitivni, a te će vam osobine dobro doći u ljubavnim odnosima. Pogledavanje s nekim postat će sve učestalije pa ni veza nije isključena.

ZDRAVLJE Psihički ste iscrpljeni.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Očekuje vas više obaveza, a mogli biste i prihvatiti nove dužnosti ili preuzeti nečije zadatke. Teško ćete odvajati privatni život od poslovnog, zbog čega se nećete moći posvetiti sebi.

LJUBAV Dobro raspoloženje i samouvjeren nastup učinit će vas omiljenima u društvu. Budete li pritom i tolerantni, lako ćete riješiti nesuglasice s partnerom.

ZDRAVLJE Bez tegoba.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Svima ćete biti simpatični. Čak i ako pretjerate s kritikom na nečiji račun, nitko vam neće zamjeriti. No ako ste privatni poduzetnik, pazite na rad svojih podređenih.

LJUBAV Nešto će se u vašem emotivnom životu privesti kraju. Možda ćete izići iz veze u kojoj se više ne osjećate dobro, ali vrlo brzo ući ćete u novu.

ZDRAVLJE Skloniji ste stresu i umoru.