Na kioske je stigao ljetni broj najslasnijega gastromagazina! U novom broju StoryGourmeta
istražujemo tajnu uspjeha korčulanskog restorana LD i njegova chefa Marka Gajskog, koje je zbog
predanog rada proljetos Michelin nagradio jednom zvjezdicom.
Chefovi Marina Gaši, David Skoko, Ante Udovičić, Ivan Pažanin i slastičarka Tea Mamut ispričali su nam svoja iskustva s koronakrizom.
Donosimo i recepte za najukusnija jela sa zvijezdom ljeta - rajčicom. Zlatko Gall raspisao se o morskoj
spizi, a Tea Mamut osmislila je neodoljive slastice s bobičastim voćem. Chef Ivan Pažanin intervjuirao
je svoga kolegu Bracu Sanjina koji se vratio u splitski restoran Kadena gdje stvara prava mala
gastronomska čuda. Donosimo i zanimljivu priču o povezanosti visoke mode i gastronomije, a
istražujemo i zašto je sve više vinara i vinogradara prigrlilo biodinamiku.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju