Na kioske je stigao ljetni broj najslasnijega gastromagazina! U novom broju StoryGourmeta
istražujemo tajnu uspjeha korčulanskog restorana LD i njegova chefa Marka Gajskog, koje je zbog
predanog rada proljetos Michelin nagradio jednom zvjezdicom.

Chefovi Marina Gaši, David Skoko, Ante Udovičić, Ivan Pažanin i slastičarka Tea Mamut ispričali su nam svoja iskustva s koronakrizom.

Donosimo i recepte za najukusnija jela sa zvijezdom ljeta - rajčicom. Zlatko Gall raspisao se o morskoj
spizi, a Tea Mamut osmislila je neodoljive slastice s bobičastim voćem. Chef Ivan Pažanin intervjuirao
je svoga kolegu Bracu Sanjina koji se vratio u splitski restoran Kadena gdje stvara prava mala
gastronomska čuda. Donosimo i zanimljivu priču o povezanosti visoke mode i gastronomije, a
istražujemo i zašto je sve više vinara i vinogradara prigrlilo biodinamiku.