Domaća blogerica, 53-godišnja Danijela Dvornik, ljeto provodi u Sutivanu na Braču odakle s pratiteljima na Instagramu svakodnevno dijeli nove dogodovštine, ali i pokazuje kako ni na odmoru nije zaboravila na zdrav život. Osim što svako jutro odlazi na trčanje, Danijela pazi i na prehranu pa je tako s obožavateljima podijelila i recept za zdravu i ukusnu Thai gozbu koja će idealno doći svima onima koji, baš kao ni Danijela, u blizini nemaju restoran koji nudi ljutu i začinjenu hranu.
Sastojci:
bijeli luk
crveni luk
povrće po želji (tikvice, gljive...)
repići od kozica
maslinovo ulje
Thai chilli umak
svježi chilli
rižini rezanci
Priprema:
Povrće i kozice dinstati na maslinovom ulju te potom dodati Thai chilli umak i svježi chilli. Skuhati rižine rezance i nakon minute ih dodati u wok. Sve pomiješati i na kraju dodati malo naribane limete te soli i papra po želji.