Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEAUTY HOROSKOP 2020. Što koji znak uvijek nosi sa sobom od kozmetike?

Otkrivamo što vam kaže horoskop

 Izvor: Press

Idete na put s Ovnom? Pripremite se na njegov jak parfem. S Bikom? Imat će najbolju kremu za sunčanje. U Cosmopolitanovom horoskopu u nastavku doznajte kakvi su horoskopski znakovi kada krećete na put s njima. Bon voyage!

OVAN 21. 3. – 20. 4.Ekstrovertirana i natjecateljskog duha, tipična Ovnica obožava avanture, neplanirana putovanja i uvijek je spremna za akciju. Sve što radi, radi glasno i voli privlačiti pažnju ekstravagantnim odijevanjem, ali i mirisima, pa su njezini parfemi uvijek karakterni, zavodljivi i osjete se
nadaleko.

Idealan suputnik za Ovna je Lav jer on (ili ona) najviše uživa u Ovnovim ekshibicijama.

BIK 21. 4. – 21. 5.Bikovi uvijek imaju vremena i nikad se ne žure. Zapravo, toliko se ne žure da znaju svojim ponaša- njem izluđivati sve oko sebe. Važni su im sigurnost i komfor pa često putuju u komotnim aranžmanima (čitaj, prva klasa). Bikovima je ugoda jedan od najvažnijih faktora na putovanju i jedini sa
sobom uvijek nose kremu za suhu kožu (jer znamo kako koža može dehidrirati na putovanju). Sa sobom uvijek nose najveće luftiće, mekane ležaljke, a kako osim udobnih vole i dekorativne stvari, Bik će sa sobom ponijeti i pokoji luftić u obliku plamenca. Velika hedonistica žena Bik zna gdje su najbolje konobe diljem Jadrana.

Idealan suputnik za Bika je Rak jer on jedini može pratiti ritam njihova hedonizma.

BLIZANCI 22. 5. – 21. 6.Blizance se uvijek čeka. Ne zato što se nisu spakirali na vrijeme nego zato što uvijek nešto zaborave. U posljednji tren shvate da su zaboravili putovnicu, autobusnu kartu, potvrdu rezervacije ili neku drugu ključnu stvar za putovanje. S Blizancima je na putu iznimno zabavno jer su
njihovo dobro raspoloženje i slobodan duh zarazni, kao i miris njihova losiona za tijelo ili parfema. U društvu Blizanaca uvijek ima smijeha.

Idealan suputnik za Blizanca je Vodenjak. Imaju jednak ukus kada je riječ o avanturama.

RAK 22. 6. – 22. 7.Ako postoji znak koji će prije nego što uđe u auto- mobil predložiti: “A da idemo starom cestom?”, to je onda Rak. Veliki protivnici monotonije, Rakovi će pokušati izbjeći autocestu kako bi mogli uživati u prirodnim ljepotama. Rak uvijek sa sobom na put nosi gel za tuširanje, piling
ili kremu za tijelo na prirodnoj bazi, pa se iz njihove toaletne torbice uvijek nešto dobro može ukrasti!

Idealan suputnik za Raka je strpljivi Bik koji će se, dok se Rak divi krajoliku, odmarati u hladu.

LAV 23. 7. – 22.8.Lavovi se na putovanju uvijek “lavovski” provode. Skloni pretjerivanju, ponekad megalomani, Lavovi se vole pržiti na suncu do iznemoglosti (pa je važno da na plažu uvijek idu s nekime tko neće zaboraviti losion s visokim zaštitnim faktorom). Lavovi znaju kada koji DJ dolazi na koji festival i poznaju sve vlasnike klubova diljem mediteranskih otoka, od Zrća do Ibize.

Idealan suputnik za Lava je Vaga, jer se oboje vole pokazivati.

DJEVICA 23.8.–22.9.Ako postoji znak koji će na put ponijeti flastere, toplomjer, aspirin, sprej za dezinfekciju rana i ostale potrepštine koje vam doista trebaju na putu, onda je to Djevica. Uvijek spremne za moguću katastrofu, Djevice će sa sobom ponijeti cijelu kućnu apoteku, što nekima
može biti smiješ- no, ali neće im biti smiješno kada shvate da nisu ponijeli sredstvo protiv komaraca ili dezić (a Djevica, naravno, jest!)

Idealan suputnik za Djevicu je Jarac jer su oboje iznimno oprezni na putovanjima.

VAGA 23.9.–22.10.Jedan od rijetkih znakova koji se za put sprema dani- ma (jer mora iza- brati idealan out- fit). Pomalo narcisoidne Vage prije puta ispraznit će memoriju mobite- la kako bi imale što više mjesta za selfieje, a kako bi bile lijepe na svakoj fotki, uvijek sa sobom imaju CC kremu koju zovu
“photoshop u tubi”.

Idealan suputnik za Vagu je Lav jer će se s njim moći natjecati tko će snimiti više selfieja.

ŠKORPION 23. 10. – 21. 11.Na putovanju su jako ugodni suputnici, uvijek racionalni i prisebni. Za put pakiraju uvijek najosnovnije, praktični su i vole mala pakiranja koja im omogućuju da “putuju lagano”. Osim toga, koliko dana ostaju na putu, toliko nose pari čarapa i donjeg rublja. Lukavo, zar ne?
Idealan suputnik za Škorpiona je Bik, jednako racionalan, i jednako hedonist kao i Škorpion.

STRIJELAC 22. 11. – 21. 12.Horoskopski znak koji najviše voli putovanja, Strijelac, na putovanju se ne voli odmarati i uvijek je za akciju, od sumraka do zore. Žene Strijelci često vole praktičnu kozmetiku (npr. hidratacija u spreju) muške mirise kojima izražavaju svoju žensku (ili mušku) stranu.

Idealan suputnik za Strijelca je bilo tko, jer će ih ionako sve uspjeti nagovoriti na cjelodnevno i cjelonoćno tulumarenje.

JARAC 22. 12. – 20. 1.Jedan od rijetkih znakova kojima je putovanje noćna mora (jer Jarci mrze promjene). Njihove pripreme za put traju tjednima, a kada jednom krenu, zapravo stalno paničare i pregledavaju jesu li zaboravili što ponijeti (naprijer, kremu za sunčanje, sprej protiv komaraca), jesu li svi na broju, provjeravaju tlak u gumama ili neke takve stvari.

Idealan suputnik je Djevica, koja će jedina razumjeti njihovu brigu.

VODENJAK 21.1.–18.2.Znak koji voli upoznavati nove ljude sklon je primanju autostopera u želji za novim avanturama. Sa sobom uvijek nosi putovnicu (jer nikad ne znaš kada će naletjeti netko tko će ih pozvati privatnim avionom u Rio de Janeiro).

Idealan suputnik za Vodenjaka je Strijelac, uvijek za akciju kao i on.

RIBE 19. 2. – 20. 3.Poetične, Ribe su na putovanju mirne i samoza- tajne, i svoje raspoloženje otkrivaju na vrlo diskre- tan način. A kako bolje izraziti svoje osjećaje nego romantičnim parfemima, koje na putovanje nose kao talisman. Ribe vole putovati vlakom ili brodom, doklegod je romantično.

Idealan suputnik za Ribe je jednako romantičan Rak, s kojim će uživati.

Magazin

Royals