Glazbena diva i glumica Jennifer Lopez rođena je 24. srpnja 1969. godine. Prava je predstavnica znaka Lava, u kojem ima i podznak. Voli biti u središtu pozornosti, rođena je za svjetla pozornice i publiku koja je obožava. Ponosna je, ima visoke prohtjeve od drugih, a zbog Mjeseca u Škorpionu krasi je i vrlo težak karakter.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pokazat ćete kreativne i umjetničke potencijale. Razdoblje je povoljno za poslove vezane uz estradu, modu, književnost ili marketing. Zbog odsutnosti kolega radit ćete prekovremeno.

LJUBAV Preispitivat ćete svoj odnos, a oni među vama koji su najsigurniji u svoje osjećaje, poželjet će ući u brak. Mnogi su pred velikim odlukama.

ZDRAVLJE Čuvajte svoju snagu.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Vaš rad naći će se pred očima javnosti, a reakcije će biti pozitivne. Neki će uz pomoć prijatelja doći do novog posla. Moguća je nagrada ili pohvala za postignuća.

LJUBAV U vezu ćete unijeti pozitivno raspoloženje i više ćete uživati u onome što imate. Loša komunikacija mogla bi biti kamen spoticanja, no neće se razviti veći problemi.

ZDRAVLJE Brinite se o sebi.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Planeti vas čine poduzetnijima. Nećete čekati da vas se netko sjeti, nego ćete sami dogovoriti sastanak i detaljno izložiti zamisli. Neopterećeni ishodom bit ćete slobodniji u izlaganju.

LJUBAV S naklonjenom Venerom svakodnevica postaje ispunjena dogodovštinama. Ako ste u zrelijim godinama, mogli biste ostvariti kvalitetnu vezu lišenu prevelikih strasti.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Tjedan je pogodan za javne nastupe i traženje usluga. Bit ćete omiljeni, šarmirat ćete kolege i uglavnom dobivati ono što zatražite. Zaradit ćete više novca.

LJUBAV Privatni život čuvat ćete daleko od oči javnosti. Iako odnos s partnerom ulazi u povoljnije razdoblje, neke stare sumnje mogle bi se ponovno uvući u vašu intimu.

ZDRAVLJE Skloniji ste alergijama.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Do izražaja će doći vaša praktična strana, organiziranost i sustavnost kojima ćete rješavati i zamršenije poslove. Rado ćete činiti usluge drugima te ćete biti kolegijalni i prijateljski raspoloženi.

LJUBAV Naklonjena Venera unijet će sklad i pokazati vam put do partnerova srca. Samo rijetki neće sresti zanimljivu osobu ili se zaljubiti.

ZDRAVLJE Izbjegavajte tešku hranu u večernjim satima jer bi vam to moglo poremetiti san.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Očekuje vas dinamičan ritam i povećani zahtjevi šefova. Morat ćete promijeniti radne navike, discipliniranije pristupati obavezama i drukčije organizirati vrijeme.

LJUBAV Partner će tražiti da odustanete od nekih vlastitih potreba i interesa, što će vam teško pasti. U ime bračnog sklada ili mira u vezi, mnogo toga ćete prešutjeti ili otrpjeti.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Suočit ćete se s mnogo otežavajućih okolnosti. Moguće su pogreške u slanju i primanju informacija, kao i nekvalitetno završen posao koji ćete naknadno ispravljati.

LJUBAV Ostvarite li u idućim danima poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi prolaze razdoblje raščišćavanja problema pa će biti i svađica.

ZDRAVLJE Čuvajte bubrege i mjehur.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Zbog vremenske stiske, istodobno ćete obavljati više važnih poslova. Izloženi ste kritičkom oku javnosti ili šefa koji će pomno pratiti svaki vaš potez.

LJUBAV Naći ćete se u pravo vrijeme uz osobu koja će znati prepoznati ono najbolje u vama. Neke muči nedefiniran odnos s partnerom, ali i tu se naziru pozitivne promjene.

ZDRAVLJE Pijte što više tekućine.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO U plodnom ste financijskom razdoblju. Vaš ugled raste pa dobivate sve više ponuda za suradnju. Pravi je trenutak za prelazak na bolje radno mjesto.

LJUBAV Ljubavni su odnosi smireniji i s manje strasti. Prednjači intelektualno prožimanje i uživanje u stvaranju zajedničkih planova. Bit ćete spremniji za nove odgovornosti.

ZDRAVLJE Tegobe se povlače.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Uhvatit ćete se ukoštac s manje zanimljivim poslovima, prilagoditi se novom načinu rada i zahtjevima šefova. Privatni poduzetnici mogli bi se riješiti dugova iz prošlosti.

LJUBAV Partner i vi usmjereni ste na karijeru pa ćete prorijediti susrete zbog porasta obaveza. No ljubav će ostati snažna i postojana i u takvim uvjetima.

ZDRAVLJE Umjereno se sunčajte.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Više će vam odgovarati kretanje i dinamika nego mirovanje pa ćete se dobro snalaziti u situacijama gdje treba pokazati brzinu i spretnost. No vladavina Lava može usporiti poslovanje.

LJUBAV Očekuju vas raznovrstan društveni život i naklonost suprotnog spola, koji će vas cijeniti zbog vašeg šarma i inteligentnih razgovora.

ZDRAVLJE Veseli ste i optimistični.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Posao se zahuktava pa ćete raditi prekovremeno. Bit ćete vješti u pregovaranju i osmišljavanju novih projekata. Vaše će ideje biti prihvaćene zbog originalnosti.

LJUBAV Nerijetko ćete bez razloga biti egocentrični i pomalo drski. Čak i ako je vaš partner tolerantan, to će mu ipak smetati. No brzo će pasti riječi pomirbe.

ZDRAVLJE Nosite udobniju obuću!