Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAOTrčat ćete s jednog mjesta na drugo, biti rastrzani na više strana, a razgovori s ljudima iz struke dovest će vas do novih saznanja o skorim kadrovskim promjenama. 

LJUBAV Bračni odnosi bit će u sjeni vaših poslovnih preokupacija. Razmislite što vas je udaljilo od partnera i o tome otvoreno porazgovarajte.

ZDRAVLJE Više ćete brinuti o sebi.

Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Istaknuta kreativnost i originalnost donijet će vam iznimno povoljne poslovne uvjete. Glazbenici, umjetnici i sportaši ostvarit će odlične rezultate i uspjehe.

LJUBAV  U prekrasnom ste razdoblju pa nije isključena nova ljubavna veza. Vezani i u braku bit će bliskiji s partnerom, riješiti sve stare nesporazume i krenuti dalje.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Oslobodite se pritisaka kojima ste izloženi. Shvatit ćete da nekim situacijama ili pojedincima pristupate na pogrešan način i da im pridajete nezasluženi značaj.

LJUBAV Partnerova vam blizina godi pa se sve više prepuštate romantičnim izlascima. Samci će uspješno razriješiti dvojbe, osobito ako se radi o kompliciranom odnosu.

ZDRAVLJE Napeti ste i nemirni.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Ako ste razmišljali o poslovnim promjenama, preuzmite vodstvo i ne čekajte tuđe odluke. Ovo je izvrsno vrijeme za uspostavljanje važnih kontakata ili borbe za bolji položaj.

LJUBAV Zračite šarmom i privlačni ste suprotnom spolu pa bi vam se netko mogao udvarati. Zauzeti će prijeći preko svih partnerovih nepodopština.

ZDRAVLJE Malo ste bolje.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Do novca ćete dolaziti ležernije ili se njime manje opterećivati. Na poslu obratite pozornost i na najsitnije detalje pa ćete izbjeći probleme.

LJUBAV Slobodni će biti nepovjerljivi prema udvaračima pa će odbijati dublja upoznavanja. Vaš početni oprez i nesigurnost odagnat će nečija spontanost i neodoljiv šarm.

ZDRAVLJE Dobro podnosite sve napore.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna ZNAK TJEDNA

POSAO Iako ćete biti skloni naglim reakcijama, vaša će spremnost za pomoć i suradnju biti neupitni. Vaša organiziranost i oštroumnost  sve više dolaze do izražaja, a i nadređeni vas više cijene.

LJUBAV Nalazite li se u vezi koja vas ne ispunjava, odlučit ćete se za radikalne promjene. Situacije će se odvijati neočekivano, rezultirajući osjećajem zadovoljstva. Ako ste u vezi ili braku, više ćete se zbližiti s partnerom. ZDRAVLJE Priuštite sebi mali dar u vidu masaže ili posjeta frizeru.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Vaše raspoloženje pozitivno će utjecati na kolege pa će vam se rado obraćati za savjet i mišljenje. No pazite na one koji vam rade iza leđa

LJUBAV Preispitivat ćete svoj odnos s partnerom i pokušati uvidjeti što je problem u vezi. Drugu stranu ćete bezuspješno pokušavati nagovoriti na konstruktivan razgovor.

 ZDRAVLJE Sklonost nesanici i nemiru.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Pokazivat ćete inicijativu i biti predvodnikom u novim poslovima. Odlično ćete se snalaziti u iznenadnim situacijama, kao i u poslovima u kojima treba brzo reagirati.

LJUBAV U društvu ćete biti popularni i blistati dosjetkama. Nedavno započeta veza se zahuktavati, a prolazne trzavice neće moći ugroziti odnos.

ZDRAVLJE Osjetljiv vam je mjehur.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca

POSAO Osjetit ćete umor i udaljiti se onih koji vas guše svojim nametanjem. Morat ćete paziti kako komunicirate s kolegama. Predbacivat ćete jedni drugima propuste i svađati se.!

LJUBAV Partnera bi mogli mučiti razni problemi. Pomoći ćete mu ako ga budete opuštali bezbrižnim ponašanjem. Samce će osvajati netko jako šarmantan.

ZDRAVLJE Više odmarajte.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Putovanja, povezivanje s ljudima iz dalekih mjesta i dodatno obrazovanje otvorit će vam nove mogućnosti. Prihvatite i one situacije koje se kose s vašom trenutačnom uljuljkanošću u rutinu.

LJUBAV Ako ste u novoj vezi, početni zanos će popuštati i to će vas razočarati. Budi li vaša osjećajna očekivanja skromnija, sve može završiti dobro.

ZDRAVLJE Iscrpit će vas brz način života.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Unesite u svoj posao više kreativnog duha, pokažite se u punom svijetlu. Poslovne kontakte krasit će skladni odnosi koji će vam pomoći u ostvarenju planova.

LJUBAV Umjesto da se opterećujete karakternim različitostima, uživajte s partnerom u stvarima koje vas oboje vesele. Pokažite da niste predvidivi i da ga uvijek možete nečim iznenaditi.

ZDRAVLJE U stanju stresa ste!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Isticat ćete se, iznositi svoja mišljenja ili kritizirati rad ljudi pa biste mogli upasti u nevolje. Nemojte sudjelovati u tuđim raspravama jer ćete izvući deblji kraj.

LJUBAV U prekrasnom ste razdoblju, potpomognutom Venerom u Raku. Stoga nije isključeno da se nekima dogodi fatalna ljubav. Ako ste u vezi, razmišljat ćete o zajedničkom životu.

ZDRAVLJE Jako ste napeti.