Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Tjedni horoskop od 23. do 29. rujna 2020.

Autor Vesna Narat Horbec
Autor Vesna Narat Horbec

Tjedan je u znaku Vage!

Izvor: Story

Voditeljica Danijela Trbović rođena je 29. rujna 1963. u znaku Vage, koja ju je obdarila šarmom i vrckavim duhom. No ona nije tipična mekana i podatna Vaga jer njezinim horoskopom dominira jaki Mars u Škorpionu pa je poduzetna, izravna, energična i brzo razmišlja. Velike životne promjene događat će joj se tijekom sljedeće dvije godine.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Nemojte se oslanjati na istinitost tračeva jer ćete u tom slučaju izgubiti duševni mir. Prionite na rješavanje poslovnih problema, ali pritom zadržite objektivnost.

LJUBAV Uživat ćete u simpatijama koje ćete buditi u suprotnom spolu. Sklad će vladati i u dugim vezama. Prepuštat ćete se osjećajima i dopustiti da vas partner vodi kroz život.

ZDRAVLJE Pazite na sebe!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Očekuje vas više rada, ali dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijama. Rado ćete obogaćivati svoje znanje, usavršavati se i češće putovati.

LJUBAV Budite obzirni prema partneru jer će biti trenutaka kada će njegovo, baš kao i vaše, strpljenje biti na rubu. Prepirkama će kumovati sitnice pa pazite da ne dođe do svađe.

ZDRAVLJE Izbjegavajte kasne večere.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Bit ćete kreativni, a osim znanja, imat ćete i jasnu viziju poslovanja. Vaša energičnost i poduzetnost pomoći će vam u ostvarenju poslovnih želja.

LJUBAV Energični ste pa ćete otkloniti ljubavne dvojbe, spoznati što želite i to otvoreno reći partneru. Slobodni će biti poduzetniji, čak i ako ljubavna situacija nije obećavajuća.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se sjajno!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Otvorene su vam sve opcije, a osobito odnosi sa strancima, putovanja, polaganje ispita i nadogradnja znanja. No čuvajte se stresa i pretjeranih napora.

LJUBAV Vaše ljubavne akcije bit će prožete idealizmom i intuicijom, ali pripazite se ljubavnih veza s neiskrenima. Nemojte se zalijetati i osjećajno se previše otvarati.

ZDRAVLJE Osjećat ćete izraženiji umor.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Važnu ulogu u poslovnom proboju odigrat će informiranost, poznavanje stranog jezika i prilagodljivost. Sve što počnete raditi, ići će vam kao podmazano.

LJUBAV Zbivanja će biti romantična i produktivna. Razmišljat ćete o potomstvu i zajedničkom životu ili o putovanju simpatiji koja živi u drugom gradu.

ZDRAVLJE Puni ste optimizma i energije.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Sretne okolnosti ići će vam naruku, a novac će pronalaziti put do vas. Imat ćete uspjeha u planiranju, pisanju te dovršavanju izvješća i financijskih konstrukcija.

LJUBAV Moguća je platonska ljubav ili rađanje ljubavnog odnosa iz prijateljske veze. Ako ste u braku, očekuju vas prolazne nesuglasice zbog financijskih pitanja.

ZDRAVLJE Skloniji ste alergijama.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Očekujete li napredovanje, potpisivanje ugovora ili zaposlenje, naći ćete se u vrtlogu priželjkivanih zbivanja. Iako će poslovi iziskivati velik napor, bit ćete dorasli svakom zadatku.

LJUBAV S partnerom će vas povezivati suptilne osjećajne spone. Ako niste zaljubljeni, ovi dani donose priliku za novo emotivno poznanstvo.

ZDRAVLJE U zavidnoj ste kondiciji pa ćete se dobro snalaziti u svim tjelesnim aktivnostima.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Psihički umor bit će prouzročen intenzivnim poslovnim naporima. Ako i ne ostvarite odmah ono čemu težite, ostavit ćete dobar dojam koji će vam poslije biti od koristi.

LJUBAV Na površinu će isplivati problemi pred kojima ne smijete zatvarati oči. Vrijeme je da riješite ono što narušava sklad u vašem braku ili vezi.

ZDRAVLJE Narušen vam je imunitet!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Ubirat ćete plodove minuloga rada. Aktivnosti vezane uz potraživanja, nagrade ili stimulacije bit će uspješne. No pripazite se sklonosti povećanom trošenju.

LJUBAV Produbit će se spone koje vas povezuju s partnerom. Sporazumijevat ćete se intuitivno, bez mnogo riječi. Otvorite mu se - ono što date, bit će vam uzvraćeno.

ZDRAVLJE Komunikativni ste i živahni.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Izvjestan je porast obaveza, a vama će nedostajati snage i motivacije da ih obavite. Budite oprezni u međuljudskim kontaktima gdje vrebaju velike napetosti. LJUBAV U povoljnom ste razdoblju pa ćete, ako ste sami, imati prilike promijeniti status. Upoznat ćete samozatajnu osobu koja će vam baš zbog toga biti privlačna. ZDRAVLJE Potreban vam je odmor.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bit ćete komunikativni i spremni za nova poznanstva. Imat ćete osjećaj za druge, što vam osigurava uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju kontakte s ljudima.

LJUBAV Vaš bračni odnos postaje problematičan, ali mnogi će odabrati ovo razdoblje da još jače dokažu svoju ljubav. Stoga su moguće zaruke, a onima u duljim vezama ulazak u brak.

ZDRAVLJE Odlično!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Privest ćete kraju poslovne obaveze, a novim planovima pristupiti entuzijastično. Najbolje rezultate postizat ćete u timskom radu. Vaše originalne ideje donijet će zaradu.

LJUBAV Upoznat ćete osobu s kojom će vas povezivati jaka strast, no treba poraditi i na komunikaciji. Ako ste u braku, partner vas iritira prevrtljivim ponašanjem.

ZDRAVLJE Naglašeno ste nemirni.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader