Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

I ove godine, dm i Story prikupljaju sredstva za rad udruge P.I.N.K. life

Poznati lanac drogerija priredio je posebnu poslasticu

Izvor: Ognjen Karabegović

Stigao nam je mjesec listopad, koji se već tradicionalno obilježava kao mjesec borbe protiv raka dojke. Tim povodom, udruga P.I.N.K. life, vodeći lanac drogerija dm i najčitaniji lifestyle tjednik Story ponovno su se ujedinili u projektu PINK RIBONN – gdje se kupovinom označenih proizvoda odvaja kuna u donatorske svrhe za rad udruge PINK life, točnije za kupovinu histeroskopa i daljnje aktivnosti i rad udruge P.I.N.K. life, a to su dm-ovi brendovi alverde i Balea te Melem, Olival, Biobaza, Neva 1918, Nacomi, Dove, Love Beauty and Planet, CL i Bionsen. Iako je današnji događaj u centru grada završio, ovaj projekt traje tijekom cijelog mjeseca listopada - mjeseca borbe protiv raka dojke. 

Upravo su predstavnici dm-a, Ivan Horvat, Gordana Picek, Vesna Pavković i Martina Markota bili ti koji su najviše bodrili žene oboljele od raka tijekom modne revije koja je održana na krovu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Na kraju revije uslijedilo je iznenađenje, kada su pistom prošetali i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, Pročelnik za zdravstvo dr. sc. Vjekoslav Jeleč, te ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu prof.dr.sc. Žarko Rašić.

gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, Pročelnik za zdravstvo dr. sc. Vjekoslav Jeleč, te ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu prof.dr.sc. Žarko Rašić.
gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, Pročelnik za zdravstvo dr. sc. Vjekoslav Jeleč, te ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu prof.dr.sc. Žarko Rašić.
Izvor: Robert Gašpert

 Članicama Udruge podršku su svojim dolaskom dali i izaslanica Ministra branitelja Ana Filko, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Ljubica Lukačić, potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Ana Stavljević Rukavina, te specijalist onkologije i radioterapije Davor Kust.

Ljubica Lukačić, izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora i saborska zastupnica
Ljubica Lukačić, izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora i saborska zastupnica
Izvor: Robert Gašpert

Lanac drogerija dm priredio je posebnu smoothie poslasticu na Cvjetnom trgu pod vodstvom profesionalnog chefa, Nastasje Chiare Petrić, autorice bloga Chiarin tanjurić, voditeljica kuharskog dijela dm-ove emisije Bebeceda, koja je na licu mjesta pripremila nekoliko smoothija. Također su se prezentirali i brendovi koji sa svojim proizvodima sudjeluju u donatorskom projektu PINK RIBONN – gdje se kupovinom označenih proizvoda odvaja kuna u donatorske svrhe za rad udruge PINK life, točnije za kupovinu histeroskopa i daljnje aktivnosti i rad udruge P.I.N.K. life, a to su dm-ovi brendovi alverde i Balea te Melem, Olival, Biobaza, Neva 1918, Nacomi, Dove, Love Beauty and Planet, CL i Bionsen. Iako je današnji događaj u centru grada završio, ovaj projekt traje tijekom cijelog mjeseca listopada - mjeseca borbe protiv raka dojke.

Izvor: Filip Hofer

loader