Kanadska glumica Neve Campbell rođena je 3. listopada 1973. u znaku Vage. Mjesec u Jarcu čini je ambicioznom i opreznom osobom. Vrlo je pronicljiva i nepovjerljiva prema ljudima. Zbog Venere u Škorpionu u ljubavi je komplicirana i zahtjevna, a nerijetko i ljubomorna na partnera.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Iako ćete teže ostvariti ideje, neka vas to ne obeshrabri. Ne ugrožavajte ono što ste stvorili i dobro analizirajte ono što tek planirate.

LJUBAV Nakon početnog ljubavnog zanosa, shvatit ćete da nešto treba mijenjati. Ljubavne veze naći će se u vrtlogu iskušenja pa će spremnost na ustupke odigrati odlučujuću ulogu.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Moguće su razmirice sa šefovima. Možda ćete zbog željenog mira na radnome mjestu prihvatiti nova pravila ili više raditi kako biste ispunili očekivanja nadređenih.

LJUBAV Imat ćete volje za druženjem i zavođenjem. Zaljubljeni će uživati u partnerovu zagrljaju, a slobodni će graditi poseban odnos s osobom koja im sve više zaokuplja pozornost.

ZDRAVLJE Prilično dobro.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Privest ćete kraju mnoge aktivnosti, a dovršit ćete i predmete koji su mjesecima u vašoj ladici. Poboljšat će vam se financijska situacija.

LJUBAV Zajedničko putovanje ili intiman razgovor pridonijet će osjećajnom zbližavanju s partnerom. Shvatit ćete da su vaše emocije duboke i uvjeriti se da i druga strana osjeća isto.

ZDRAVLJE I dalje ste osjetljivi.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Bit ćete prepuni energije i samopouzdanja, odlučni u svojim ciljevima, prodorni i temperamentni. Radite li kao dio tima, otvoreno ćete isticati svoje zasluge.

LJUBAV Raščistite ljubavni nesporazum jer bi vam se moglo dogoditi da situacija krene u neočekivanom smjeru. Nekima u život ponovno ulazi bivša ljubav!

ZDRAVLJE Vozite bicikl, šećite ili trčite.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Očekuju vas zastoji u provedbi planova. Administrativni poslovi, trgovina, pregovarački i posrednički poslovi nešto će vam teže polaziti za rukom.

LJUBAV Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, uspostaviti komunikaciju s osobom koja vam se sviđa ili shvatiti gdje ste pogriješili. Budite otvoreni prema partneru.

ZDRAVLJE Proljepšali ste se.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Zahvaljujući originalnim zamislima, skrenut ćete pozornost na sebe, a znat ćete i na pravi način iskoristiti svoje talente. Bit ćete iznimno kreativni i uspješni.

LJUBAV Susrest ćete neobičnu i pomalo kompliciranu osobu, ali ona će imati ono nešto što će vas privlačiti. Upoznate li je bolje, shvatit ćete da se sjajno nadopunjavate.

ZDRAVLJE Razdražljivi ste.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Planeti ističu vašu sposobnost procjenjivanja ljudi i zbivanja. Shvatit ćete bit neke situacije ili događaja te intuitivno pronaći najpovoljnija rješenja.

LJUBAV Vješto ćete se služiti riječima i biti uvjerljivi u romantičnim izjavama simpatiji. U vezama i bračnim odnosima sve je više strasti, ali i razumijevanja.

ZDRAVLJE Više pozornosti posvetit ćete izgledu pa biste mogli pribjeći strožim dijetama kako biste istesali figuru.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Problemi bilo koje vrste zapravo će vam predstavljati izazov u kojem ćete uživati. Bit ćete elokventni i spretni te snalažljivi u radu s ljudima.

LJUBAV Zanesenost simpatijom potpuno će vam ispuniti glavu romantičnim mislima. Vrijeme je za konkretniji korak u zbližavanju, osobito ako već dulje odmjeravate jedno drugo.

ZDRAVLJE Sklonost hormonalnim tegobama!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Započet ćete nekoliko manjih poslova, a gotovo ništa od toga nećete privesti kraju. Nervirat će vas postupci kolega koji će se neodgovorno odnositi prema obavezama.

LJUBAV Ako ne želite da ljubavna veza krene u neželjenom smjeru, budite odgovorniji. Partner od vas očekuje više zajedničkih trenutaka, kojih zbog vaše zaokupljenosti poslom imate sve manje.

ZDRAVLJE Jako ste napeti.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Prihvatit ćete posao koji će od vas zahtijevati sposobnost donošenja odluka i ujedno donijeti veću odgovornost. Koncentracija će vam biti sjajna.

LJUBAV Bračne veze doživjet će željeno osvježenje, a samci će se zainteresirati za osobu koja živi u drugom gradu. Odnos će obilježiti česte poruke i telefonski razgovori.

ZDRAVLJE Prolazan pad raspoloženja.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Nenadano bi vam se mogla otvoriti prilika za zaposlenje ili novo radno mjesto. Iako će oko vas biti zavidnika, nemojte se na to obazirati.

LJUBAV Moguće je poznanstvo koje će ostaviti dublji trag na vama. Zaljubljeni će željeno iščekivati simpatijin telefonski poziv, koji za neke može označiti početak ljubavne veze.

ZDRAVLJE Ne možete se požaliti.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Na dobrom ste putu da ispunite glavninu ciljeva. Mogla bi vam se pružiti prilika za bolji poslovni položaj, ali vas očekuju i veće odgovornosti.

LJUBAV Ne očekujte da će se ljubavni problemi riješiti sami od sebe. Smireno razgovarajte o onome što vas muči. Vidjet ćete kako je i mali korak dovoljan da nastane poboljšanje.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.